Huis > H > Hoe Kan Je Een Filmpje Mailen?

Hoe kan je een filmpje mailen?

Er zijn grofweg vier manieren die je kunt volgen om een video via de mail te sturen.

  1. De link + foto methode. De meest toegankelijke methode is de link + foto methode.
  2. Een video versturen met GIFje als clickbait.
  3. Het gebruiken van een YouTube link.
  4. Het toevoegen van een MP4 bestandje.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een filmpje met achtergrond?

Vanuit de Play Store, kunt u Chromavid installeren op uw telefoon. U kunt de video-achtergrond wijzigen vanuit de app-lade. Ga naar de linkerbovenhoek van het scherm en tik op de kleurrijke cirkel.

Hoe maak ik een groot bestand kleiner?

De makkelijkste oplossing: bestanden comprimeren

Het kan dan helpen om het bestand te verkleinen. Een handige tool hiervoor is 7-Zip, WinRAR of een ander 'inpakprogramma' een uitkomst. Met dit soort software maak je bestanden kleiner zodat ze alsnog via e-mail te verzenden zijn.
En nog een vraag, hoe maak je van een video een mp4? Opslaan in een video-indeling

  1. Selecteer Bestand > Exporteren.
  2. Open de lijst Bestandsindeling en selecteer de juiste video-indeling(MP4 of MOV).
  3. Selecteer de beste videokwaliteit: Presentatiekwaliteit,internetkwaliteitof Lage kwaliteit.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je een filmpje knippen?

Er zijn een paar manieren om een film te knippen. De meest gebruikelijke manier is om bewerkingssoftware te gebruiken om de film in kleinere stukken te knippen. Je kunt ook een fysieke cutter gebruiken om de film in kleinere stukken te knippen. Hoe kan je een video knippen? Er zijn vele manieren om een video te knippen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma, zoals Adobe Premiere of Final Cut Pro. Met deze programma's kunt u het gedeelte van de video selecteren dat u wilt behouden en de rest verwijderen.
Een andere manier om een video te knippen is door een videobewerkingsapp op je telefoon of tablet te gebruiken. Er zijn veel van deze apps beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. Enkele van deze apps zijn iMovie, Splice en WeVideo.
Tot slot kun je ook een website als Clideo gebruiken om je video te knippen. Met Clideo kun je je video uploaden en vervolgens het gedeelte selecteren dat je wilt bewaren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een filmpje met foto's en muziek gratis?

U kunt een film maken met de app Google Foto's. Tik op Bibliotheek om u aan te melden bij uw account. U kunt de foto's en video's kiezen die u in de film wilt opnemen door op Movie te tikken.Tik op New Movie (Nieuwe film). Volg de instructies als u een thema wilt gebruiken.

Hoe verzend je een filmpje?

Veruit de bekendste dienst om grote bestanden mee te versturen is WeTransfer. Deze dienst is er niet alleen als website voor je desktop, maar ook als mobiele app. De app werkt echter wel iets anders. Via de app kun je een bestand uploaden vanaf je telefoon, bijvoorbeeld een foto. Hoe stuur ik een video door? Dit kan je doen door:

  1. Open de chat met de betreffende video.
  2. Houd de video vast.
  3. Tik op Stuur door.
  4. Tik links onderin op de doorsturen knop en selecteer de ontvanger.

Hoe stuur je een filmpje via Outlook?

Wanneer het bestand is opgeslagen in de cloud, kunt u een koppeling naar het document opnemen in uw e-mailbericht.

  1. Upload het bestand naar een cloudservice, zoals OneDrive of Dropbox.
  2. Wanneer u het bestand hebt geüpload, kopieert u de koppeling en plakt u deze in het e-mailbericht.
Men kan zich ook afvragen: hoe verstuur ik een groot bestand? Er zijn een paar manieren om grote bestanden te versturen. Eén manier is om het bestand te comprimeren tot een .zip-bestand met een programma als WinZip of 7-Zip. Zodra het bestand is gecomprimeerd, kunt u het aan een e-mail toevoegen en het versturen zoals u dat met elke andere e-mail zou doen. Een andere manier om grote bestanden te versturen is via een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox, Google Drive of WeTransfer. Met deze diensten kun je je grote bestand uploaden naar hun server en vervolgens een link naar het bestand delen met wie je het wilt verzenden.

Trouwens, hoe kan je een pdf-bestand kleiner maken?

Er zijn een paar manieren om een pdf-bestand kleiner te maken. Eén manier is het gebruik van een pdf-compressietool. Deze tools zijn gratis of tegen betaling online te vinden. Een andere manier om een pdf-bestand kleiner te maken is de kwaliteit van de afbeeldingen in het pdf-bestand te verminderen. Dit kan door een lagere resolutie te gebruiken of door een lagere kwaliteitsinstelling te gebruiken bij het exporteren van het pdf-bestand.

Door Thordia

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een JPG bestand kleiner maken? :: Hoe kun je knippen in iMovie?
Handige links