Huis > H > Hoe Kan Je Voetbal Kijken Op Je Telefoon?

Hoe kan je voetbal kijken op je telefoon?

Met de ESPN-app kun je live op je telefoon en tablet via een livestream Eredivisie kijken. Je kunt deze app gratis gebruiken als je het ESPN Eredivisie- of ESPN Compleet-pakket hebt. Het fijne aan de app is dat je altijd en overal toegang hebt tot de zenders die onderdeel zijn van jouw abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Welke voetbalwedstrijden zijn er vandaag op tv?

Voetbal live vandaag

Zo kun je iedere voetbalwedstrijd vandaag live kijken. De wedstrijden van vandaag kijk je live bij Ziggo Sport Totaal, ESPN, RTL of de NOS (Nederland 1, 2 en 3).
Wat dit betreft, kun je espn gratis kijken? ESPN (voorheen Fox Sports) via KPN en Ziggo

Als je KPN mobiel hebt in combinatie met KPN internet en KPN televisie krijg je ESPN gratis bij je pakket! Hierbij krijg je overigens alle drie de kanalen van ESPN Eredivisie, waardoor je alle samenvattingen en analyses van de Eredivisiewedstrijden ook kan zien.

Waar kan ik gratis Formule 1 kijken?

Er zijn een paar manieren waarop je gratis Formule 1 kunt kijken. Je kunt online gratis streams vinden via websites als Reddit of Stream2Watch. Je kunt je ook aanmelden voor een gratis proefversie van een streamingdienst zoals F1 TV Pro of Sky Sports. Ten slotte bieden sommige tv-aanbieders gratis toegang tot Formule 1-races als onderdeel van hun pakketten. Waar kan ik live streams kijken? Er zijn veel websites die livestreamingdiensten aanbieden. Enkele populaire zijn Twitch.tv, Ustream.tv en Justin.tv.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

En nog een vraag, waar kan ik feyenoord live kijken?

Met ESPN bij Canal Digitaal kijk je elk moment van elk Feyenoord-duel. Live, waar en wanneer jij dat wilt! Want de zenders van ESPN zijn beschikbaar op je tv, laptop, tablet én smartphone. Alle wedstrijden in de Eredivisie, Conference League en TOTO KNVB Beker kijk je rechtstreeks voor slechts €14,95 per maand. Waar kan ik Ajax Feyenoord zien? AjaxFeyenoordkijkenkun

Hieronder vind je per aanbieder op welk kanaal je ESPN 1 kunt vinden:

  • KPN: kanaal 14.
  • Ziggo: kanaal 421.
  • Telfort: kanaal 14.
  • XS4ALL: kanaal 14.
  • T-Mobile: kanaal 150.
  • Solcon: kanaal 150.
  • Canal Digitaal: kanaal 405.
  • Online.nl: kanaal 405.

Dienovereenkomstig, waar is az te zien?

Alle wedstrijden van AZ zijn eenvoudig te zien met de Canal Digitaal TV App. Waar je ook bent binnen de EU, je kijkt AZ live op alle kanalen van ESPN. Waar wordt Ajax Feyenoord uitgezonden op tv? Ajax Feyenoord wordt op TV uitgezonden op de volgende zenders:
- Fox Sports 1
- Fox Sports 2
- ESPN
- ESPN 2
- NBC Sports Network

Vervolgens, hoe laat moet feyenoord spelen vanavond?

Feyenoord speelt vanavond om 20:45 uur.

Door Carin Gloe

Vergelijkbare artikelen

Welke zender voetbal vanavond Belgie? :: Waar kan ik EK onder 21 kijken?
Handige links