Huis > H > Hoe Heet Het Bedrag Dat Wordt Betaald Boven De Nominale Waarde Van Een Aandeel?

Hoe heet het bedrag dat wordt betaald boven de nominale waarde van een aandeel?

Als de aandelen tegen een hogere koers dan de nominale waarde zijn uitgegeven, dan moet dat verschil (tussen de nominale waarde en het te betalen bedrag) ook gestort. Dat verschil heet agio.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe heet de professor uit de stripreeks Jommeke?

Professor Gobelijn komt uit de Vlaamse stripreeks Jommeke. Iedereen spreekt hem aan als Professor Gobelijn. Hij is jarig op 25 augustus.

Hoeveel radiozenders zijn er?

De publieke omroep maakt programma's voor: 3 algemene televisiezenders: NPO 1, 2 en 3; 6 algemene radiozenders: NPO Radio 1, 2, 4 en 5, NPO 3FM en NPO FunX. Dienovereenkomstig, hoeveel radiostations zijn er? Er zijn in Nederland negen commerciële radiostations met een landelijke dekking. Daarvan zenden er vier uit op een zogenaamd ongeclausuleerd kavel. Dit betekent dat er geen restricties zijn aan het programma dat ze uitzenden. Deze radiostations zijn Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Qmusic.

Dienovereenkomstig, welke braziliaanse sterke drank zit er een caipirinha?

cachaça En nog een vraag, welke braziliaanse sterke drank zit er in een? Een populaire Braziliaanse likeur is cachaça, gemaakt van suikerriet.

Gerelateerde artikelen

Hoe heet een 10 hoek?

Een decagon is een figuur met 10 hoeken en 10 zijden.

Vervolgens, welke braziliaanse sterke drank zit in een?

Cachaça is een sterke drank en wordt ook wel de Braziliaanse rum genoemd. Het wordt net als rum gemaakt van suikerriet, maar in plaats van melasse (een bijproduct van geraffineerd suikerriet) wordt vers geperst suikerrietsap gebruikt als basis. Wat bestudeer je in numismatiek? De studie van munten, penningen, medailles, papiergeld en voorwerpen die daar qua vorm of bedoeling sterke gelijkenissen mee vertonen.

Heeft bestudeerd of bestudeert?

vervoeging van de bedrijvende vorm van bestuderen
onbepaalde wijs
ikjij, je
tegenwoordig (o.t.t.)bestudeerbestudeert
verleden (o.v.t.)bestudeerdebestudeerde
Je kunt ook vragen hoe noem je een verzamelaar? Een verzamelaar is iemand die dingen verzamelt als hobby.

Wat is de waarde van oude munten?

De waarde van antieke munten is zeer variabel en hangt af van een aantal factoren, waaronder de leeftijd, zeldzaamheid en staat van de munt. In het algemeen geldt dat hoe ouder en zeldzamer een munt is, hoe meer hij waard is. Munten die in uitstekende staat verkeren, zijn ook meer waard dan munten die dat niet zijn.

Door Bethesde Tietjen

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van beperken? :: Wat is er eigenlijk tegen deze wijn te drinken cryptisch?
Handige links