Huis > H > Hoeveel X Men Zijn Er?

Hoeveel X Men zijn er?

Met inmiddels twaalf films en een totale opbrengst van $ 6 miljard wereldwijd staat de X-Men filmserie op de achtste plaats van de filmseries met de hoogste opbrengst ooit. In deze lijst staat het Marvel Cinematic Universe op de eerste plaats.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Dienovereenkomstig, wat komt er na x men origins wolverine?

Chronologische volgorde

Als we daarnaast de drie Wolverine-films (X-Men Origins: Wolverine, The Wolverine en Logan) en The New Mutants op de meest waarschijnlijke plek zetten, komen we tot de onderstaande volgorde. Tussen de haakjes staat het jaar waarin de film speelt.
Dienovereenkomstig, hoe oud is wolverine? WolverineWolverine

Wolverine
Uitgever(s)Marvel Comics
Eerste verschijningThe Incredible Hulk #180 - 181 (1974)
Bedenker(s)Len Wein, John Romita, Sr. en Herb Trimpe

Waar kan ik The Wolverine kijken?

The Wolverine is te vinden op verschillende streaming platforms zoals Amazon Prime, YouTube, Google Play en iTunes. Hoe is Marvel ontstaan? Marvel werd in 1939 opgericht door Martin Goodman onder de naam Timely Comics. Het eerste stripboek van het bedrijf, Marvel Comics #1, bevatte de eerste verschijningen van de Human Torch, Namor the Sub-Mariner en de Android, evenals het eerste Spider-Man verhaal.
In 1961 verkocht Goodman het bedrijf aan Stan Lee en Jack Kirby, die enkele van de meest iconische personages uit de stripgeschiedenis begonnen te creëren, waaronder de Fantastische Vier, de X-Men en Thor.
Onder leiding van Lee en Kirby werd Marvel een van de meest succesvolle stripuitgevers ter wereld en in 1968 werd het bedrijf omgedoopt tot Marvel Comics.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Welke film komt na Wolverine?

The New Mutants (2020) Wat is de juiste volgorde van de Marvel films? De volgorde waarop Marvel-films in de bioscoop te zien waren

  • Iron Man (2008)
  • The Incredible Hulk (2008)
  • Iron Man 2 (2010)
  • Thor (2011)
  • Captain America: the first Avenger (2011)
  • The Avengers (2012)
  • Iron Man 3 (2013)
  • Thor: The Dark World (2013)

Mensen vragen ook: kan wolverine dood?

Na bijna twee decennia van Wolverine spelen in de X-Men-franchise, kwam Hugh Jackman zijn versie van de iconische Marvel-mutant tot een einde in Logan (2017), waarin we onze held dood zagen gaan aan wonden die hij opliep toen hij Laura (oftewel X-23) beschermde net als de andere kindmutanten van de Reavers. Wie is de eigenaar van Marvel? Marvel is momenteel eigendom van The Walt Disney Company. Marvel Studios is de filmproductietak van Marvel, en is verantwoordelijk voor de productie van alle Marvel Cinematic Universe-films.

Dienovereenkomstig, welke star wars film moet je als eerste kijken?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren. Als je bijvoorbeeld bij het begin van het verhaal begint, zou je eerst Episode I: The Phantom Menace willen kijken. Maar als je meer geïnteresseerd bent in de meest recente films, zou je misschien eerst Episode VII: The Force Awakens willen kijken. Uiteindelijk is het aan de kijker om te beslissen welke film hij eerst wil zien.

Door Ynes

Vergelijkbare artikelen

Wie is de bedenker van Marvel? :: Hoeveel procent is 1 op de 5?
Handige links