Huis > K > Kan Geen Mail Meer Ontvangen?

Kan geen mail meer ontvangen?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat te doen als mail niet werkt?

Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren.

  1. Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw.
  2. Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider.
Waarom werkt mail niet op Mac? Soms is het opnieuw opstarten van het programma simpelweg de beste methode om problemen te verhelpen. Voer de toetscombinatie command⌘ + option⌥ + esc uit om de Mail geforceerd af te sluiten. Hierna kun je de Mail gewoon weer opnieuw opstarten.

Men kan zich ook afvragen: hoe meer mails zien op iphone?

Er is geen manier om meer dan de meest recente 200 berichten te zien in de Mail app op je iPhone. Als u meer dan 200 berichten in de inbox van een e-mailaccount hebt, moet u er enkele verwijderen zodat u de nieuwere berichten kunt zien. Een manier om berichten te verwijderen is om naar de webinterface van uw e-mailaccount op een computer te gaan en daar berichten te verwijderen. Hoe kan je al je mails zien? Er zijn een paar manieren om al uw mails te zien. Eén manier is om in te loggen op uw e-mailaccount en te klikken op de knop "Alle e-mail". Dit toont u alle e-mails in uw account, ongeacht in welke map ze zitten. Een andere manier is het gebruik van een e-mailclient, zoals Microsoft Outlook, die u alle e-mails in uw account op één plaats laat zien. Ten slotte kunt u een webgebaseerde e-maildienst gebruiken, zoals Gmail, waarmee u ook al uw e-mails op één plaats kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waarom geen 3D films meer?

De resolutie van passief 3D is gehalveerd. De 3D-tv is in 2018 uitgestorven, omdat geen van beide 3D-technologieën in staat was de huiskamers te veroveren.

Vervolgens, kan geen mail ontvangen op mijn mobiel?

Wat lastig dat je ineens geen e-mails meer binnen krijgt op je telefoon. Dit kan komen door de instellingen van je e-mailaccount. Via onze Toestelhulp kun je jouw type telefoon aanklikken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de e-mailinstellingen door te lopen. Waarom ontvang ik geen mail in Outlook? Als u geen e-mail kunt verzenden of ontvangen, is uw account mogelijk tijdelijk geblokkeerd omdat er ongebruikelijke aanmeldingsactiviteiten zijn geconstateerd. Zie Mijn Outlook.com-account deblokkeren voor informatie over het deblokkeren van uw account.

Dit in overweging nemend, kan geen mail ontvangen in outlook 365?

Oorzaak: Uw e-mailserver is niet beschikbaar.

Oplossing: Zorg ervoor dat de e-mailserver online is. Als u eerder verbinding hebt gemaakt met het account, is de e-mailserver mogelijk offline. Neem contact op met uw e-mailprovider of netwerkbeheerder om te controleren of de e-mailserver beschikbaar is.
Mensen vragen ook: hoe kan ik mail opnieuw instellen? Er zijn een aantal manieren waarop u uw e-mail kunt resetten. Als u een e-mailaccount hebt bij een internetprovider of een e-mailadres hebt via een domeinnaam, moet u contact opnemen met de klantenservice van de provider om te vragen hoe u uw wachtwoord kunt resetten. Als u een e-mailaccount hebt bij een bedrijf of organisatie, moet u contact opnemen met de IT-afdeling van het bedrijf of de organisatie. Zij kunnen u vertellen hoe u uw wachtwoord kunt resetten.

Hoe kom ik weer in mijn postvak?

Om weer in je inbox te komen, volg deze stappen:
1. Ga naar de Gmail-inlogpagina en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
2. Klik op de knop "Inbox" in de bovenste rij van het scherm. Dit zal je terugbrengen naar je inbox.

Door Kristofor

Vergelijkbare artikelen

Hoe Apple Mail opnieuw installeren? :: Hoe ziet een Apple email eruit?
Handige links