Huis > H > Hoe Vraag Ik Een Nieuw Wachtwoord Aan?

Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Je wachtwoord wijzigen

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder Inloggen bij Google op Wachtwoord. Mogelijk moet je inloggen.
  4. Vul je nieuwe wachtwoord in en tik dan op Wachtwoord wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn 3DS wachtwoord?

De CVC-code staat op de achterkant van uw creditcard. Mastercard ID Check (3D Secure) kan worden gebruikt met een app of wachtwoord.

Dus, hoe kom ik achter het wachtwoord van mijn e-mailadres?

Uw wachtwoord wijzigen in Mail voor Windows 10

  1. Kies Instellingen > Accounts beheren en kies vervolgens het account dat u wilt bijwerken.
  2. Als u een Outlook.com-account hebt geselecteerd, kunt u uw wachtwoord wijzigen of bijwerken door Accountinstellingen wijzigen te kiezen.
Vervolgens, hoe kom ik aan mijn gebruikersnaam? Op de plek waar u inlogt staat vaak een link waarmee u de gebruikersnaam opvraagt. Bijvoorbeeld 'Account vergeten?' , 'Gebruikersnaam vergeten?' of 'Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten'.

Wat moet je doen als je je wachtwoord niet meer weet Samsung?

Er zijn een paar verschillende dingen die u kunt doen als u uw wachtwoord voor uw Samsung-telefoon niet meer weet. Het eerste wat u kunt proberen is om de functie "Wachtwoord vergeten?" op het inlogscherm te gebruiken. Hiermee kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen met behulp van uw e-mailadres of telefoonnummer.
Als u geen toegang hebt tot uw e-mailadres of telefoonnummer, kunt u proberen de Samsung accounthersteltool te gebruiken. Met deze tool kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen met behulp van uw Samsung-account.
Als u geen Samsung-account hebt, kunt u het Google-accountherstelprogramma gebruiken. Met deze tool kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen met behulp van uw Google-account.
Als u uw wachtwoord nog steeds niet weet, kunt u uw telefoon in de fabriek resetten. Dit zal alle gegevens op je telefoon wissen, dus zorg ervoor dat je een back-up maakt van je gegevens voordat je dit doet. Hoe kan ik het wachtwoord van mijn e-mail wijzigen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw e-mailwachtwoord kunt wijzigen, afhankelijk van de e-maildienst die u gebruikt.
Als u Gmail gebruikt, kunt u uw wachtwoord wijzigen door naar de aanmeldingspagina van Gmail te gaan en uw huidige e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Zodra u bent ingelogd, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u "Instellingen" in het uitklapmenu. Op de pagina Instellingen scrolt u naar beneden naar de sectie "Accounts en importeren" en klikt u op de link "Wachtwoord wijzigen". Op de volgende pagina wordt u gevraagd uw huidige en nieuwe wachtwoord opnieuw in te voeren. Zodra u uw nieuwe wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Wachtwoord wijzigen" om uw wijzigingen op te slaan.
Als u Yahoo Mail gebruikt, kunt u uw wachtwoord wijzigen door naar de aanmeldingspagina van Yahoo Mail te gaan en uw huidige e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Zodra u bent ingelogd, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u "Account Info" in het uitklapmenu. Op de pagina Accountinfo klikt u op het tabblad "Accountbeveiliging" en vervolgens op de knop "Wachtwoord wijzigen". Op de volgende pagina wordt u gevraagd uw huidige en nieuwe wachtwoord in te voeren. Zodra u uw nieuwe wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Doorgaan" om uw wijzigingen op te slaan.
Als u Outlook.com gebruikt, kunt u uw wachtwoord wijzigen door naar de aanmeldingspagina van Outlook.com te gaan en uw huidige e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u "Opties" in het uitklapmenu. Op de pagina "Opties" klikt u op het tabblad "Accounts" en vervolgens op de link "Wachtwoord wijzigen". Op de volgende pagina wordt u gevraagd uw huidige en nieuwe wachtwoord in te voeren. Zodra u hebt ingevoerd

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijderen je Apple ID van iPhone zonder wachtwoord?

Zet je telefoon in herstel modus. U kunt de start- en aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden als u dat wilt. Kies Herstellen in het pop-upbericht. Uw Apple ID zal worden verwijderd nadat u uw telefoon hebt gereset.

Waar vind ik het wachtwoord van mijn Outlook?

wachtwoordOutlookwachtwoord

Outlook.com wachtwoord vergeten

  1. Ga naar Microsoft en klik op Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
  2. Vink aan: Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
  3. Vul je e-mailadres of telefoonnummer in, en typ de code over.
Wat dit betreft, hoe weet je wat je e-mail is? Gebruik een e-mailzoektool. Eén van de makkelijkste manieren om een e-mailadres te vinden is door een e-mailzoekservice te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is iemands naam en/of website invullen en de tool zoekt het relevante adres voor je op.

Daarvan, kan niet meer inloggen op mijn gmail account?

Gmail

  • Ga naar Instellingen en tik op Back-up maken en opnieuw instellen.
  • Tik op Terugzetten op fabrieksinstellingen of Telefoon opnieuw instellen.
  • Tik op Telefoon opnieuw instellen of OK.
Dus, waarom kan ik mijn gmail niet openen? Er zijn een paar redenen waarom u uw Gmail-account niet kunt openen. Een mogelijkheid is dat u uw gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd heeft ingevoerd. Een andere mogelijkheid is dat uw account is gehackt en iemand uw wachtwoord heeft veranderd. Als u denkt dat uw account is gehackt, moet u uw wachtwoord wijzigen en tweefactorauthenticatie inschakelen. Tot slot is het mogelijk dat er een tijdelijk probleem is met Gmail, en dat u gewoon even moet wachten tot het probleem is opgelost.

En nog een vraag, hoe krijg ik mijn oude e-mailadres terug?

Er zijn een paar manieren om uw oude e-mailadres terug te krijgen. Eén manier is contact opnemen met uw e-mail service provider en vragen dat zij uw oude account reactiveren. Een andere manier is proberen in te loggen op uw oude account met uw oude gebruikersnaam en wachtwoord. Lukt dat, dan is uw account waarschijnlijk niet verwijderd en kunt u het opnieuw gebruiken. Lukt dat niet, dan kunt u proberen een nieuwe account aan te maken met dezelfde gebruikersnaam en kijken of dat werkt. Ten slotte, als alles mislukt, kunt u proberen een nieuwe account aan te maken met een andere gebruikersnaam.

Door Azeria

Vergelijkbare artikelen

Wat is aanmelden met een beveiligingssleutel? :: Hoe kan ik inloggen zonder wachtwoord?
Handige links