Huis > H > Hoe Kan Ik Opgeslagen Wachtwoorden Verwijderen?

Hoe kan ik opgeslagen wachtwoorden verwijderen?

Wachtwoorden bekijken, verwijderen, bewerken of exporteren

Bekijken: Tik op Opgeslagen wachtwoorden bekijken en beheren via passwords.google.com. Verwijderen: Tik op het wachtwoord dat je wilt verwijderen. Tik bovenaan op Verwijderen. .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik gebruikersnaam verwijderen?

Als je tijdens het inloggen of invullen van een formulier een gebruikersnaam ziet, kun je deze zo verwijderen: Windows: druk op Shift + Delete Mac: druk op Shift+fn+Delete Door "Automatisch aanvullen" uit te zetten, wordt de gebruikersnaam niet meer bewaard. Dit kan zo: Open Chrome. Mensen vragen ook: waar kan ik opgeslagen wachtwoorden vinden chrome? Opgeslagen wachtwoorden bekijken, bewerken, verwijderen of exporteren

  • Open Chrome op je computer.
  • Klik rechtsboven op Profiel Wachtwoorden .
  • Zo bekijk, bewerk, verwijder of exporteer je een wachtwoord: Bekijken: Klik rechts van de website op Wachtwoord weergeven. .

Hoe verwijder je een wachtwoord op Chromebook?

Om een wachtwoord op een Chromebook te verwijderen, opent u de app Instellingen en gaat u naar het gedeelte "Mensen". Klik op de optie "Andere mensen beheren" en zoek de vermelding voor het wachtwoord dat u wilt verwijderen. Klik op de "X" naast het wachtwoord om het te verwijderen. Dus, hoe verwijder je opgeslagen wachtwoorden apple? Het verwijderen van opgeslagen wachtwoorden op Apple-apparaten is een eenvoudig proces. Open eerst de app Instellingen en tik op de optie "Wachtwoorden & Accounts". Selecteer vervolgens de website of app waarvoor u het opgeslagen wachtwoord wilt verwijderen. Tik ten slotte op de knop Verwijderen en bevestig de verwijdering.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat dit betreft, waar worden inloggegevens opgeslagen?

Klik op Start en op Configuratiescherm. Klik in het Configuratiescherm op Gebruikersaccounts onder Kies een categorie om het dialoogvenster Gebruikersaccounts te openen. Open het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden. Hoe kan ik mijn wachtwoorden zien in sleutelhanger? Apple slaat de wachtwoorden op in het programma "Sleutelhangertoegang". Deze kun je gemakkelijk vinden door rechts bovenin op het vergrootglas (Spotlight) te klikken en het woord Sleutelhanger of Sleutelhangertoegang in te voeren. Dan staat bij hij de Programma's, én bij 'Beste Resultaat'.

En nog een vraag, hoe google-account verwijderen zonder wachtwoord?

Ga naar het gedeelte Gegevens en privacy van je Google-account. Scroll naar Je opties voor gegevens en privacy. Je Google-account verwijderen. Volg de instructies om je account te verwijderen. Hoe verwijder je een account op een Chromebook? Om een account op een Chromebook te verwijderen, moet de eigenaar van de account zich aanmelden bij de Chromebook en naar de instellingen voor "Personen" gaan. Eenmaal in de "Mensen" instellingen moet de accounteigenaar de account die hij/zij wil verwijderen selecteren en op de "Verwijder deze persoon" knop klikken. Nadat u op deze knop hebt geklikt, verschijnt er een pop-up waarin de eigenaar van de account wordt gevraagd te bevestigen dat hij de account wil verwijderen. Zodra de account is verwijderd, worden alle gegevens die aan die account zijn gekoppeld permanent van de Chromebook gewist.

Hoe moet je een Chromebook resetten?

Als u uw Chromebook wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen, meldt u zich aan bij uw Chromebook en opent u Chrome. Klik rechtsboven op Meer en vervolgens op Instellingen. Onderaan klikt u op Geavanceerd. Klik onder "Instellingen resetten" op Instellingen resetten. Bevestig door op Reset te klikken.

Door Tiny Simoneavd

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goed wachtwoord? :: Hoe veilig zijn wachtwoorden?
Handige links