Huis > H > Hoeveel Afleveringen Heeft De Walking Dead?

Hoeveel afleveringen heeft de Walking Dead?

The Walking Dead
Start31 oktober 2010
Afleveringen169 (Lijst van afleveringen)
Seizoenen11
Netwerk of omroepAMC FOXlife Fox (Nederland) Fox

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe lang duurt The Walking Dead in totaal?

The Walking Dead seizoen 11 releasedate

Ben je dan nog niet klaar met The Walking Dead, in 2022 volgen opnieuw zestien episodes om de laatste reeks mee af te sluiten. Een laaaaaang afscheid van 24 (!) afleveringen dus!
Hoeveel seizoenen komen er nog van The Walking Dead? The Walking Dead seizoen 11 deel 2 gaat in februari 2022 van start. Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead keert met acht afleveringen terug in de loop van februari. Komende zondag is in de Verenigde Staten de finale van het eerste deel van het laatste seizoen te zien.

Hoeveel seizoenen Walking Dead op Netflix?

Er zijn momenteel zes seizoenen van Walking Dead beschikbaar op Netflix. Vervolgens, hoeveel seizoenen waking the dead? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van persoonlijke voorkeur. Sommige mensen willen misschien maar één of twee seizoenen van de show bekijken, terwijl anderen misschien alle zeven seizoenen willen bekijken. Uiteindelijk is het aan de individuele kijker om te beslissen hoeveel seizoenen van de show ze willen bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Mensen vragen ook: hoe oud is michonne?

Danai Gurira, beter bekend als Michonne, stapt uit The Walking Dead. In de loop van seizoen 10 is de welbekende actrice helaas niet meer te zien in de serie. De 40-jarige actrice is in seizoen drie de post-apocalyptische zombie-serie ingewandeld en verlaat deze in de loop van seizoen tien. Waarom staat aflevering 16 van TWD niet op Netflix? Het hangt volledig af welke licentiedeal Netflix heeft kunnen sluiten met TWD en of hier door het aparte jaar ruimte is voor gunstigere regelingen. Netflix heeft zelf geen officiële verklaring afgegeven over de extra afleveringen van seizoen 10 van The Walking Dead. Hier moeten we dan voorlopig dan ook even op wachten.

Waar kan ik Walking Dead online kijken?

Waar kun je seizoen 11 van The Walking Dead online kijken? ✅ Disney+: Het elfde seizoen van de post-apocalyptische zombieserie is wekelijks met een nieuwe aflevering exclusief op de streamingdienst van Disney te zien in Nederland. Bekijk direct The Walking Dead seizoen 11 bij Disney+. Dienovereenkomstig, is de walking dead van netflix af? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het inhoudsaanbod van Netflix per regio kan verschillen. Het is echter over het algemeen veilig om aan te nemen dat als een show momenteel niet beschikbaar is op Netflix in een regio, het ook niet beschikbaar is in andere regio's. Daarom is het waarschijnlijk dat the walking dead momenteel niet beschikbaar is op Netflix.

Daarvan, hoe laat komt the walking dead op disney plus?

Er is geen vaste tijd voor wanneer The Walking Dead op Disney Plus komt. Het is echter meestal beschikbaar om te streamen rond 9 PM ET / 8 PM CT.

Door Shaughnessy Jarett

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel afleveringen heeft Walking Dead seizoen 11? :: Welke aflevering gaat michonne dood?
Handige links