Huis > H > Hoe Kan Je Een Gif Sturen Via Whatsapp?

Hoe kan je een GIF sturen via WhatsApp?

Gifje sturen (Android)

  1. Start WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Tik op de chat met de persoon die u wilt verblijden met een gif.
  4. Tik naast het tekstvak op de emoji.
  5. Tik onderin op GIF.
  6. Het overzicht van gifjes opent.
  7. Typ een zoekwoord in de zoekbalk.
  8. Tik op een (korte) video om hem te bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

En nog een vraag, hoe werkt gif?

Gif versturen op je Android telefoon

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op de chat met de persoon die je een GIF wil sturen.
  3. Tik op de emoji naast het tekstvak.
  4. Tik onderin op GIF.
  5. Zoek naar een GIF met een zoekwoord in de zoekbalk.
  6. Klik op een GIF om hem te bekijken.
  7. Tevreden? Verzenden maar!
Wie maakt gifjes? Maar dankzij deze 5 handige apps kan iedereen gifjes maken!
  • Giphy Cam. Giphy is 's werelds grootste en bekendste database met gifjes.
  • GIF Maker by Momento. GIF Maker by Momento (Android en iPhone, gratis) is enorm gebruiksvriendelijk en daarom razendpopulair.
  • 5SecondsApp.
  • Giffer.

Hoe spreek je GIF uit?

De overgrote meerderheid spreekt GIF uit met een harde "G", zoals het woord "gift". Een minderheid spreekt GIF echter uit met een zachte "G", zoals het woord "jiffy". Waar kan ik GIF vinden op Iphone? GIF's zijn te vinden in de app Foto's op je iPhone. Om ze te vinden, open je de app en tik je op het tabblad "Albums". Scroll naar beneden naar het album "Animaties" en tik erop om alle GIF's te bekijken die op je apparaat zijn opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Waarom kan ik geen GIF sturen via WhatsApp?

Ga hiervoor naar een gesprek in WhatsApp en tik op de plus-knop naast het tekstveld. Kies voor de optie 'Foto/video bibliotheek' en tik onderaan op het vergrootglas met daarnaast 'GIF'. Vervolgens kun je zoeken naar een bewegend plaatje en deze meteen versturen. Hoe kan ik een GIF kopieren? Om het gif -bestand te kopiëren moet je de url van tweet kopiëren waar het gifje staat. Ga daarvoor naar de tweet en klik rechts bovenin de tweet op het menu-icoontje: Kies vervolgens de optie Tweet-URL kopiëren. In je browser verschijnt er een berichtje dat het linkadres opgeslagen is.

Hoe maak je zelf een GIF iPhone?

Hoe maak je een GIF op iPhone: Live Photos gebruiken

  1. Open de Foto's app.
  2. Tik op het Live Photos-album en zoek naar een Live Photo die je in een GIF wilt veranderen.
  3. Tik op de gekozen Live Photo zodat deze op het scherm van je iPhone wordt weergegeven.
  4. Veeg omhoog op de Live Photo om de effectenpanelen weer te geven.
Hoe bewegende beelden opslaan? Er zijn een paar manieren om bewegende beelden op te slaan. De eerste en meest gebruikelijke is om ze op te slaan als een videobestand. De tweede is om ze op te slaan als een geanimeerde GIF. De derde is ze op te slaan als een opeenvolging van beelden.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een gif in een mail?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een GIF in een e-mail kunt plaatsen, maar de meest gebruikelijke manier is om de GIF in te sluiten in het e-mailbericht. Daarvoor moet u eerst een GIF vinden die u wilt gebruiken. Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je GIF's kunt vinden, maar een goede plek om te beginnen is de website Giphy. Zodra je een GIF hebt gevonden die je wilt gebruiken, moet je de URL van de GIF kopiëren. Open vervolgens de e-mail waarin u de GIF wilt plaatsen en klik op de plek waar u de GIF wilt invoegen. Klik vervolgens op het menu Invoegen en klik op de optie Afbeelding. Plak in het veld URL van de afbeelding de URL van de GIF die je eerder hebt gekopieerd. Klik ten slotte op de knop Invoegen.

Door Dacie

Vergelijkbare artikelen

Wat is de meerwaarde van een smartwatch? :: Wat moet je doen als je kauwgom hebt ingeslikt?
Handige links