Huis > W > Wat Is Cgm Ais?

Wat is CGM AIS?

Meer overzicht en eenvoud

De nieuwe webapp is een extra module in het apotheekinformatiesysteem (AIS) CGM APOTHEEK en ondersteunt uw digitale workflow. Met de app hoeft u het receptbriefje niet meer fysiek in handen te nemen of verschillende papieren receptbriefjes bij elkaar te houden.

Lees verder

Vervolgens, welke informatie heb je nodig om een volledige medicatiebewaking te kunnen doen?

Bewaar hierin gegevens die van belang kunnen zijn voor uw medicatiebewaking, zoals:

  • medicijngebruik.
  • chronische ziektes.
  • allergieën.
  • labwaarden (nierfunctie GFR, Natrium, Kalium)
  • overige bijzonderheden.
Dus, wat is het grote voordeel van ais? Voordelen van AIS ten opzichte van radar op het binnenwater zijn: AIS kan als het ware "om de hoek" kijken en heeft geen last van bruggen en hoge gebouwen. Er kan volstaan worden met een veel eenvoudiger basisstation dan bij radar. Er is geen zender met een hoog vermogen nodig en evenmin een roterende antenne.

Welke coax kabel voor marifoon?

Bij het kiezen van een coaxkabel voor een marifoon moet u met een paar dingen rekening houden:
1. Het type radio: VHF of HF?
2. Het vermogen van de radio: hoeveel vermogen moet de coaxkabel dragen?
3. De lengte van de kabel: hoe langer de kabel, hoe meer signaalverlies u zult ondervinden.
4. De omgeving: wordt de kabel blootgesteld aan zout water, UV-licht of andere zware omstandigheden?
5. Budget: hoeveel bent u bereid uit te geven aan een coaxkabel?
Aangenomen dat u op zoek bent naar een coaxkabel voor een maritieme VHF radio, zouden wij onze RG-8X kabel aanbevelen. Deze kabel is duurzaam en bestand tegen blootstelling aan zout water en UV-licht. Het is ook low-loss, wat betekent dat het signaalverlies over lange lengtes geminimaliseerd wordt. Welke marifoon heb ik nodig? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de beste marifoon voor een bepaalde persoon afhangt van zijn specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele factoren die kunnen worden overwogen zijn het vermogen van de radio, het frequentiebereik, het aantal kanalen en de extra functies. Bovendien is het belangrijk ervoor te zorgen dat de radio compatibel is met alle bestaande apparatuur die ermee wordt gebruikt.

Wat dit betreft, welk kanaal marifoon?

Wie een marifoon heeft, is verplicht uit te luisteren op kanaal 10 (binnenwater), kanaal 16 (op zee) of het geldende blokkanaal. Waar op letten bij aankoop marifoon? Maar wat vooral belangrijk is, de marifoon antenne. Bespaar niet op de coax-kabel, connectoren en zeker niet op de marifoon antenne. Je kunt nog zo'n goede marifoon aanschaffen maar heb je een waardeloze antenne dan schiet het nog niet op. Succes met je keuze.

Dienovereenkomstig, hoe roep je een brug op?

Met een marifoon kun je de sluismeester en/of brugwachter oproepen en vragen om de sluis of brug te openen. Alleen al in Nederland vind je ruim 900 beweegbare bruggen en ruim 200 sluizen. Heb je een marifoon aan boord? Dan ben je verplicht deze aan te zetten bij het passeren van de grotere bruggen en sluizencomplexen. Welke marifoon voor pleziervaart? Er zijn veel verschillende soorten marifoons op de markt en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke u voor uw pleziervaartuig moet kiezen. Een belangrijke factor om te overwegen is het type boot dat u heeft. Verschillende radio's zijn ontworpen voor verschillende soorten boten, dus het is belangrijk om er een te kiezen die compatibel is met uw vaartuig. Een andere factor om rekening mee te houden is de grootte van uw boot. Sommige radio's zijn ontworpen voor kleine boten, terwijl andere beter geschikt zijn voor grotere vaartuigen. U moet ook rekening houden met de functies die u in een radio nodig hebt en de prijs die u bereid bent te betalen. Als u al deze factoren hebt overwogen, kunt u uw keuze beperken en de beste marifoon voor uw pleziervaartuig kiezen.

Trouwens, is marcom-b moeilijk?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de moeilijkheidsgraad van marcom-b afhangt van het ervaringsniveau en de vertrouwdheid met de software. Voor degenen die nieuw zijn met marcom-b kan het een uitdaging zijn om het te gebruiken, omdat het een complexe software is met veel functies.

Door Jeramie Hamlette

Wat heb je nodig voor Alexa? :: Is AIS nodig?
Handige links