Huis > W > Wat Cgi?

Wat CGI?

De afkorting CGI staat voor Common Gateway Interface. Dankzij deze techniek kan er een verbinding tot stand worden gebracht tussen o.a. het web, software en databases. CGI-programma's kunnen worden geschreven in diverse programmeertalen als Perl en C.

Lees verder

Dit in overweging nemend, wat is een cgi bin?

Het is een technologie waarmee scripts en gecompileerde programma's kunnen worden uitgevoerd op de server. Hierbij is bijna alles mogelijk: Software geschreven in Fortran, Basic, Pascal, C, etc.; Scripts geschreven in Perl, Python, PHP, VB-script; zelfs DOS-batchfiles zijn mogelijk. Bovendien, waar staat cgi voor bij mercedes? Het antwoord op deze vraag is dat CGI staat voor "computer-generated imagery". CGI is een proces waarbij beelden worden gecreëerd met behulp van computers, en het wordt vaak gebruikt in films en videospelletjes om realistische beelden te creëren.

Vervolgens, wat is blue efficiency in mercedes?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het een relatief nieuwe technologie is en er daarom niet veel informatie over beschikbaar is. Van wat we kunnen verzamelen is blue efficiency echter een brandstofbesparende technologie die in sommige Mercedes-voertuigen wordt gebruikt. Het is ontworpen om het brandstofverbruik van het voertuig te verbeteren door de hoeveelheid brandstof die wordt verbruikt te verminderen.

Door Hudgens Tolliver

Wat is het verschil tussen Chrome en Google? :: Wat doet het CDA?
Handige links