Huis > W > Wat Is De Volgorde Van De Harry Potter Films?

Wat is de volgorde van de Harry Potter films?

Harry Potter film release volgorde (geen spoilers)

  • Harry Potter en de Steen der Wijzen of Harry Potter en de Steen der Tovenaar.
  • Harry Potter en de Geheime Kamer.
  • Harry Potter en de Gevangene van Azkaban.
  • Harry Potter en de vuurbeker.
  • Harry Potter en de Orde van de Feniks.
  • Harry Potter en de Halfbloed Prins.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Waar kun je Harry Potter and the Cursed Child kijken?

Bij Pathé Thuis zijn alle Harry Potter-films momenteel te huur en te koop. Je kunt de films zowel in het Engels als in het Nederlands bekijken. Ga direct naar de Harry Potter-collectie op Pathé Thuis. Sinds 31 januari 2022 zijn de films van Harry Potter helaas niet meer te bekijken op Amazon Prime Video. Wat is de engste film van Harry Potter? The Deathly Hallows - Part 2 (96% op Rotten Tomatoes), 2. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (90%) en 3. Harry Potter and the Goblet of Fire (88%). Het zwakst scoren Harry Potter and the Order of the Phoenix (77%), Fantastic Beasts and Where to Find Them (74%) en Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (36%).

Trouwens, is er een film van harry potter and the cursed child?

Nee, op dit moment is er geen film van Harry Potter en het Vervloekte Kind. Het toneelstuk draait momenteel alleen in Londen en op Broadway. Vervolgens, wie heeft harry potter en het vervloekte kind geschreven? Het toneelstuk Harry Potter en het Vervloekte Kind is geschreven door Jack Thorne, gebaseerd op een verhaal dat hij samen met J.K. Rowling en John Tiffany heeft geschreven.

Gerelateerde artikelen

Kan ik 3D films kijken op een gewone tv?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Hoe oud was Harry Potter in deel 1?

Als Harry jarig is, en elf jaar wordt, komt Hagrid Harry een bezoekje brengen in zijn nieuwe huis om precies 00:00 uur. Op dat moment wordt Harry verteld dat hij een hele goede tovenaar is, en mee moet gaan naar Zweinstein, een school voor heksen en tovenaren. Trouwens, welke leeftijd harry potter lezen? 7-9 jaar. Een mooie leeftijd om met de serie te beginnen. Voor de jongsten is het misschien nog fijn om eerst voor te lezen en samen te kijken (en op zich is dat voor de rest natuurlijk ook erg gezellig).

Dienovereenkomstig, wat is de volgorde van fantastic beasts?

VolgordeTitelPremière
1Fantastic Beasts and Where to Find Them2016
2Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald2018
3Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore2022
Daarvan, waar kun je harry potter deel 1 kijken? Als je Harry Potter and the Philosopher's Stone (de eerste film in de Harry Potter-serie) wilt kijken, heb je een paar opties. Je kunt hem kopen of huren op Amazon Prime Video, YouTube, iTunes, Google Play of Vudu. Je kunt het ook gratis streamen op HBO Max (als je een abonnement hebt) of op de NBC App (als je een kabel-login hebt).

Waar kan je gratis Harry Potter films kijken?

Er zijn een paar websites waar je gratis Harry Potter films kunt bekijken. Een daarvan is 123movies.to. Deze website heeft een brede selectie van films en tv-shows om uit te kiezen. Een andere website is Putlocker. Deze website heeft ook een brede selectie van films en TV shows.

Door Kopp Mosher

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is de KGB? :: Hoeveel soorten stoornissen zijn er?
Handige links