Huis > W > Wat Zijn Leuke Podcasts?

Wat zijn leuke podcasts?

Wij hebben er 5 voor jullie opgezocht waar je gegarandeerd naar wilt luisteren.

  • Damn, Honey.
  • Datevermaak.
  • MAN MAN MAN.
  • Wiemooiwilzijn.
  • Wat Ik Wou Dat Ik Wist.
  • 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild.
  • Universiteit van Nederland.
  • Echt Gebeurd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Waar vind ik de beste podcasts?

De VPRO Gids tipt de beste podcasts van de afgelopen maanden.

  • Welcome to Your Fantasy.
  • luister.
  • Glimmende borstspieren, armen als staalkabels en opbollende g-strings: nog steeds doen de mannelijke dansers van de Chippendales vrouwenharten over de hele wereld sneller kloppen.
  • luister ook VPRO Koos Podcast.
Hoe sluit je een podcast af? Een podcast outro is het fragmentje op het einde van een podcast aflevering. Hierin bedank je de luisteraars en neem je afscheid van ze. Verder kun je luisteraars enthousiast maken om volgende keer weer te luisteren naar je aflevering door al een preview te geven wat de luisteraars te wachten staat in die podcast.

Kan je podcast offline luisteren?

Ja, je kunt podcasts offline beluisteren. Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om de podcast aflevering te downloaden naar je computer of mobiel apparaat. Een andere manier is om een podcast-app te gebruiken waarmee je afleveringen kunt opslaan om ze offline af te spelen. Welke podcast app voor Android? Er zijn veel podcast-apps voor Android, maar de beste hangt af van je behoeften. Wil je een eenvoudige, gratis app met een goede selectie podcasts, probeer dan Google Podcasts. Wil je meer functies, zoals de mogelijkheid om je afspeelsnelheid aan te passen of offline naar podcasts te luisteren, probeer dan Pocket Casts. Wil je een app die integreert met je andere media-apps, zoals Spotify, probeer dan Castbox.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Hoe moet je een podcast maken?

Voor het opnemen en bewerken van een podcast zijn er verschillende soorten software. Gratis podcast programma's zijn Audacity of Garageband (Apple). Hiermee kun je makkelijk audio opnemen en bewerken. Adobe Audition is bijvoorbeeld een zelfstandig en uitgebreid programma om podcasts mee te bewerken. Hoe kan je podcasts downloaden? Voor Android is er bijvoorbeeld Spotify of Podcast Addict. iOs heeft een eigen podcastapp (Podcasts), maar ook daar kan je Spotify of tientallen andere apps installeren.

En nog een vraag, kan je zomaar een podcast beginnen?

Apparatuur om podcast te beginnen

Een reden waarom veel mensen een podcast starten: je hebt er niet veel voor nodig. Je hebt een laptop of computer nodig, een Soundcloud of Anchor.fm account en audio bewerkings software (zoals het gratis Audacity).
Vervolgens, waar plaats je een podcast? Er zijn een paar populaire manieren om een podcast te hosten. Libsyn (libsyn.com) en Blubrry (blubrry.com) zijn beide populaire podcast hosting platforms die je een plek geven om je podcast afleveringen te uploaden en je vervolgens voorzien van een RSS feed die je kunt indienen bij iTunes en andere podcast directories.
Een andere populaire optie is om je podcastafleveringen op je eigen website te hosten. Dit geeft je meer controle over je branding en hoe mensen met je show omgaan, maar kan moeilijker zijn om op te zetten en te beheren. Je moet ervoor zorgen dat je een goed webhostingplan hebt dat de audiobestanden aankan en dat je een RSS-feed voor je podcast maakt die je kunt indienen bij iTunes en andere directories.

Wat dit betreft, wat kost podcast luisteren?

De kosten van het luisteren naar podcasts variëren afhankelijk van de manier waarop je kiest om te luisteren. Gebruik je bijvoorbeeld een gratis podcast-app zoals Apple Podcasts of Stitcher, dan betaal je niets anders dan de gegevens die je gebruikt om de afleveringen te streamen of te downloaden. Gebruikt u echter een betaalde podcast-app zoals Pocket Casts of Castro, dan betaalt u een maandelijks of jaarlijks abonnementsgeld. Bovendien, als u naar podcasts luistert op een slimme luidspreker zoals de Amazon Echo of Google Home, kunnen er datakosten in rekening worden gebracht als u uw maandelijkse datatoewijzing overschrijdt.

Door MacMillan

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen een radio en een podcast? :: Waar bestaat een podcast uit?
Handige links