Huis > W > Wat Is Beter Icloud Of Google Drive?

Wat is beter iCloud of Google Drive?

We denken dat als je een Mac- of iOS-apparaatgebruiker bent, iCloud handig is voor het opslaan van al je apparaatgegevens, van agenda tot notities tot apps. Maar Google Drive met Google Fotos is uitstekend als u alleen een back-up van fotos wilt maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is beter flac of WAV?

Het originele wav-bestand heeft dezelfde output als het flac-bestand. Je kunt kiezen hoe vaak je wilt decoderen. Het resultaat is hetzelfde.

Hoe zet je bestanden in iCloud Drive?

Sleep bestanden van het bureaublad of een mapvenster op je computer naar het iCloud Drive-venster of een map-icoon in het iCloud Drive-venster. Als je naar een map-icoon sleept, wordt het gemarkeerd om te bevestigen dat het gesleepte item naar de map wordt verplaatst. Wat zit er in de iCloud Drive? Met iCloud Drive op iCloud.com kun je bestanden die zijn opgeslagen in iCloud openen en delen. Lees hoe je één van de volgende handelingen met iCloud Drive op iCloud.com uitvoert op een computer: Bestanden uploaden en downloaden. Bestanden en mappen ordenen.

Waar heb je iCloud voor nodig?

iCloud is een cloudopslag- en cloudcomputingdienst van Apple Inc. die op 12 oktober 2011 is gelanceerd. In februari 2016 had de dienst 782 miljoen gebruikers. De dienst biedt zijn gebruikers een manier om gegevens zoals documenten, foto's en muziek op externe servers op te slaan en te downloaden naar iOS-, macOS- of Windows-apparaten, om gegevens te delen en te verzenden naar andere gebruikers, en om hun Apple-apparaten te beheren in geval van verlies of diefstal.
iCloud biedt gebruikers ook de mogelijkheid om back-ups van hun apparaten te maken en deze in geval van een softwareprobleem of -storing in een eerdere staat te herstellen. Bovendien kan iCloud worden gebruikt om gegevens tussen apparaten te synchroniseren, bijvoorbeeld tussen een iPhone en een iPad. Wat is het verschil tussen OneDrive en Google Drive? OneDrive is een cloudopslagdienst van Microsoft waarmee gebruikers bestanden kunnen opslaan en delen. Google Drive is een soortgelijke dienst van Google waarmee gebruikers bestanden kunnen opslaan en delen. Met beide diensten hebben gebruikers toegang tot hun bestanden vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Het belangrijkste verschil tussen de twee diensten is dat OneDrive gratis meer opslagruimte biedt dan Google Drive.

Gerelateerde artikelen

Wat is beter JPG of PNG?

Een bestand wordt gecomprimeerd als een afbeelding. APNG-bestanden hebben geen verlies aan beeldkwaliteit, wat betekent dat ze niet zo sterk worden gecomprimeerd als een JPG-bestand. Het is beter om een JPG-bestand te gebruiken.

Mensen vragen ook: is icloud van google?

Google en Apple hebben allebei een zelfstandige fotodienst, waarmee je je volledige fotocollectie kunt opslaan. Met Apple's iCloud Foto's bewaar je alle foto's van je iPhone automatisch online en synchroniseer je ze met de Mac en iPad, terwijl Google Foto's iets vergelijkbaars doet vanuit een losse app. Mensen vragen ook: hoe zet je icloud synchronisatie uit? Dit is heel eenvoudig in te stellen bij de App instellingen. Die bereik je via icloud->Documenten/gegevens. Schuif de knop Documenten/gegevens uit en je iPhone/iPad zal niet meer synchroniseren.

Waar is iCloud Drive op iPhone?

Ga naar 'Finder' > 'iCloud Drive' om de bewaarde bestanden op een Mac te zien. Op je iPhone, iPad of iPod touch ga je naar de Bestanden-app. Ga op een pc met iCloud voor Windows naar 'Verkenner' > 'iCloud Drive'. En nog een vraag, hoe bestanden uit icloud halen? Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden van iCloud te halen, afhankelijk van wat voor soort bestand het is en hoe u er toegang toe moet hebben.
Als u vanaf uw iPhone of iPad toegang moet hebben tot iCloud-bestanden, kunt u de iCloud Drive-app gebruiken. Met deze app kunt u bestanden van uw iCloud-account bekijken, downloaden en uploaden.
Als u toegang wilt tot iCloud-bestanden vanaf uw Mac, kunt u de Finder openen en iCloud Drive selecteren in de zijbalk. Van hieruit kunt u bestanden bekijken, downloaden en uploaden, net als in de iCloud Drive-app op uw iOS-apparaat.
Als u toegang wilt tot iCloud-bestanden vanaf een Windows-pc, kunt u dat doen door de app iCloud voor Windows te downloaden en te installeren. Na installatie kunt u uw iCloud-bestanden openen door de app te openen en u aan te melden met uw iCloud-account.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's in de cloud kunt bekijken. De populairste manier is het gebruik van een fotoweergavedienst in de cloud, zoals Google Foto's of iCloud. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden naar hun servers en ze vervolgens bekijken vanaf elk apparaat met een internetverbinding.
Een andere manier om foto's in de cloud te bekijken is het gebruik van een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden naar hun servers en ze vervolgens bekijken vanaf elk apparaat met een internetverbinding.
Als u ten slotte een e-mailaccount in de cloud hebt, zoals Gmail, kunt u uw foto's ook in de cloud bekijken door ze als bijlage bij een e-mail te voegen en ze te bekijken vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Door Cally Betts

Vergelijkbare artikelen

Welke creditcards via ICS? :: Hoe is ICF ontstaan?
Handige links