Huis > W > Wat Kost Ifttt?

Wat kost IFTTT?

Ifttt Pro kost 10 dollar per maand, maar gebruikers kunnen tot 7 oktober ervoor kiezen om het bedrag aan te passen. Er moet minimaal 2 dollar per maand betaald worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Trouwens, wat is geschikt voor ifttt?

IFTTT, of "If This Then That," is een gratis online dienst die je helpt eenvoudige taken te automatiseren tussen verschillende online diensten die je gebruikt. Je kunt IFTTT bijvoorbeeld gebruiken om nieuwe foto's die je op Instagram plaatst automatisch op te slaan in een Dropbox-map, of om jezelf een sms te sturen telkens als er een nieuw item is in een RSS-feed die je volgt. IFTTT werkt door je "recepten" te laten maken die bepaalde acties activeren wanneer een bepaalde "trigger" optreedt. Hoe werkt IFTTT met Hue? IFTTT is een webdienst waarmee gebruikers ketens van eenvoudige voorwaardelijke verklaringen, "recepten" genaamd, kunnen aanmaken die worden geactiveerd op basis van wijzigingen in andere webdiensten zoals Gmail, Facebook, Instagram en Pinterest. Hue is een lijn van kleurveranderende LED lampen van Philips.
Met de IFTTT-app voor iOS en Android kunnen gebruikers hun Hue-lampen bedienen door recepten te maken die worden geactiveerd op basis van veranderingen in andere webdiensten. Een gebruiker kan bijvoorbeeld een recept maken dat zijn Hue-lampen inschakelt wanneer hij een nieuwe e-mail ontvangt.

Door Alvord

Vergelijkbare artikelen

Wat verdien je als illustrator? :: Wie is eigenaar van Visa?
Handige links