Huis > W > Wat Is Een Goede Ping Tijd?

Wat is een goede Ping tijd?

De ideale snelheid van je ping ligt tussen de 0 en 15, maar hoe lager je ping, hoe beter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede dagelijkse workout?

Als je moe wordt, zorg dan voor een goede houding. Halve burpee voor al je spieren. Squats voor de benen en de billen. Push-ups voor de borst en armen. Het is Superman voor je rug. Er zijn dips voor je armen. Er is een rotsvaste kern.

Hoeveel Mbps is normaal Ziggo?

internetverbinding. Uit welke internetsnelheid kan ik kiezen bij Ziggo? Je kan kiezen uit 75, 300 en 600 Mbit/s downloadsnelheid. Ook hebben we 1000 Mbit/s, dit is alleen nog niet beschikbaar in heel Nederland. Je kunt ook vragen is 5 mbps snel? Online gaming: 5 Mbps is al snel genoeg!

Laat je niet wijsmaken dat je gigantische snelheden nodig hebt om te gamen. Eens gedownload, wisselt een game niet super veel informatie meer uit. 5 Mbps is snel genoeg om vlot te gamen (maar om heel eerlijk te zijn, zal een snelheid van 15-25 Mbps optimaler zijn).

Wat is de snelheid van mijn wifi?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de snelheid van uw wifi-verbinding kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het type router dat u gebruikt, de afstand tot de router en het aantal andere apparaten dat op hetzelfde netwerk is aangesloten. Dit gezegd zijnde, kunt u doorgaans een wifi-verbinding verwachten van 10 tot 100 Mbps. Je kunt ook vragen hoe lang duurt het om 1 gb te downloaden? Het duurt ongeveer 8 seconden om 1 GB te downloaden met een snelheid van 125 MB/seconde.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede camera voor beginners?

De beste camera's voor beginners zijn de Canon EOS 2000D.SLR camera en de Sony Alpha A6000.

Hoeveel is 100 MB data?

MB staat voor MegaBite en geeft het aantal data weer wat wordt verbruikt. Iedere actie die je op je telefoon uitvoert op internet (buiten Wifi om), kost je een aantal MB's. 1000 MB staat gelijk aan 1 GB. Hoeveel internet heb ik nog? Sms 'saldo' naar 1244 om je data-, bel- en smsverbruik op te vragen. Je ontvangt dan een sms met daarin je verbruik gegevens.

Hoeveel MB is een 1 GB?

Eén byte is één letter, een megabyte is één miljoen bytes en een gigabyte is weer 1.000 megabytes. En nog een vraag, hoeveel mb s heb je nodig? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het van veel factoren afhangt, zoals hoe vaak u uw computer gebruikt, wat voor programma's u gebruikt en hoe groot uw bestanden zijn. Als algemene vuistregel moet u echter streven naar ten minste 1 GB RAM (geheugen) en 20 GB ruimte op de harde schijf.

Men kan zich ook afvragen: is 50 mbit genoeg voor netflix?

Ja, 50mbit is meer dan genoeg voor Netflix. In feite kun je waarschijnlijk wegkomen met minder dan dat. Netflix beveelt een minimum van 3mbit aan voor SD-kwaliteit en 5mbit voor HD-kwaliteit, dus je zou goed moeten zijn.

Door Jerold

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel is 1000mbit? :: Hoelang kan je met 2GB internet doen?
Handige links