Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Html En Php?

Wat is het verschil tussen HTML en PHP?

HTML zorgt voor de opmaak, PHP zorgt voor de verwerking van gegevens. Stukjes PHP-code kunnen worden opgenomen in de HTML-pagina's. Handige toepassingen kunnen hiermee worden gebruikt. Voor deze verwerking is een processor nodig op een webserver.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Daarvan, wat is php voor programma?

PHP is een open-source, server-side script- en programmeertaal die voornamelijk voor webontwikkeling wordt gebruikt. Het grootste deel van de kern van WordPress-software is in PHP geschreven, waardoor PHP een zeer belangrijke taal voor de WordPress-gemeenschap is. Wat is er bijzonder aan de afkorting PHP? PHP is een programmeertaal. De afkorting PHP staat voor PHP: Hypertext Preprocessor. Dat maakt het een recursief acroniem. Het CMS WordPress is geschreven in PHP, en ook veel andere websites maken gebruik van PHP.

Wat is de functie van PHP in een webserver?

De programmeertaal PHP wordt gebruikt om dynamische webpagina's te maken die kunnen communiceren met databases. PHP-code wordt in HTML-pagina's opgenomen en op de server uitgevoerd. De resultaten van de PHP-code worden vervolgens teruggestuurd naar de browser om te worden weergegeven. Trouwens, hoe kan ik een php file openen? Als u een Mac gebruikt, kunt u een php-bestand openen met het programma TextEdit. Als u een PC gebruikt, kunt u een php-bestand openen met het programma Kladblok.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Wat is de HTML code?

HTML is de afkorting van HyperText Markup Language en is de standaard opmaaktaal voor webpagina's. Het is de taal waarmee webpagina's worden gemaakt, die vervolgens kan worden bekeken op je browser. HTML is een stuk code waarmee je de structuur van een webpagina bepaalt. Wat is een CSS code? CSS staat voor Cascading Style Sheets, maar dat is waarschijnlijk nog steeds abracadabra voor je. Iets simpeler gezegd is CSS een programmeertaal waarmee je een website kunt opmaken. WordPress thema's bevatten allerlei codes. Met HTML en CSS kan er aangegeven worden hoe bepaalde elementen eruit komen te zien.

En nog een vraag, wat voor taal is php?

PHP is een scripttaal dat staat voor Hypertext Preprocessor en is een belangrijke taal voor het maken van dynamische webpagina's. Men kan zich ook afvragen: wat is het voordeel van het gebruik van een usbwebserver? Er zijn een paar voordelen van het gebruik van een USB webserver:
1. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en te gebruiken - alles wat je nodig hebt is een USB drive en een webserver software pakket.
2. Ze zijn draagbaar, dus u kunt uw webserver overal mee naartoe nemen.
3. Ze gebruiken zeer weinig bronnen, dus zijn ze ideaal voor gebruik op oudere of minder krachtige computers.

Je kunt ook vragen wat doe je met javascript?

Javascript is een programmeertaal die wordt gebruikt om interactieve webpagina's te maken. Het wordt gebruikt om interactiviteit toe te voegen aan websites, om ze gebruiksvriendelijker te maken. Javascript kan worden gebruikt om spelletjes te maken, om websiteformulieren gebruiksvriendelijker te maken, om formulierinvoer te valideren, om uitklapmenu's te maken en om diavoorstellingen te maken.

Door Moshell

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een HTML code? :: Wat kun je allemaal met Illustrator?
Handige links