Huis > W > Wat Kun Je Allemaal Doen Met Playstation Plus?

Wat kun je allemaal doen met PlayStation Plus?

(Pocket-lint) - PlayStation Plus is de maandelijkse abonnementsservice van Sony die vereist is voor online spelen op PlayStation 4- enPS5- consoles. Het geeft ook elke maand toegang tot gratis games, evenals geweldige kortingen op games die zijn gekocht via de PlayStation Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Trouwens, hoe werkt een playstation plus kaart?

De PlayStation Plus Card is een digitale kaart waarmee je direct een PlayStation Plus-abonnement kunt kopen of verlengen zonder PlayStation tegoed. Je krijgt van ons een PlayStation Plus kaart met een code die je inwisselt in de PlayStation Store. Na het inwisselen wordt automatisch je PS Plus-abonnement geactiveerd. Heb je PlayStation Plus nodig om online te spelen? Voor de meeste online multiplayer-games op PS4 en PS5 is een PlayStation Plus-abonnement vereist. Maar er zijn een paar games, zoals Call of Duty: Warzone, Fortnite en Apex Legends, waarvoor je geen abonnement nodig hebt. Ga naar de PlayStation Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen.

Heb je PS Plus nodig voor de PS5?

Nee, je hebt PS Plus niet nodig voor de PS5, maar het is wel vereist voor sommige functies, zoals online multiplayer gaming en toegang tot bepaalde online content. Plus, PS Plus leden krijgen exclusieve kortingen en vroege toegang tot sommige PS5 games en content. Heb je PlayStation Plus nodig om Warzone te spelen? Nee, je hebt PlayStation Plus niet nodig om Warzone te spelen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Welke games krijg je bij PlayStation Plus?

PlayStation PlusPS4games

Hier is de huidige game lijst:

  • Batman: Arkham Knight.
  • Battlefield 1.
  • Bloodborne.
  • Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles Editie.
  • Crash Banidcoot N.
  • Days Gone.
Hoe betaal je PlayStation Plus? Meld je aan bij de PlayStation Store door boven in het scherm op Aanmelden te klikken. Selecteer je online-id > Betalingen beheren > > Betaalmethode toevoegen. Voer je betalingsgegevens in. Als je meerdere betaalmethoden hebt ingesteld, kun je vanuit dit menu ook je standaardbetaalmethode wijzigen .

Hoe koop je PS Plus met je portemonnee?

Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Portemonnee > Bedrag toevoegen.
  2. Selecteer een betaalmethode en bedrag om je portemonnee mee op te waarderen.
Hoe koop je PS Plus zonder creditcard? Er zijn een paar manieren waarop je PS Plus kunt kopen zonder creditcard. Eén manier is om een PS Plus-voucher te kopen bij een winkelier zoals Amazon of GameStop. Vervolgens kun je de vouchercode op je PlayStation-account inwisselen om PS Plus aan je account toe te voegen.
Een andere manier om PS Plus zonder creditcard te kopen is door een PlayStation Network Card te gebruiken. Deze kaarten kun je in verschillende winkels kopen in coupures van 10, 20, 50 of 100 dollar. Als je eenmaal een PlayStation Network Card hebt, kun je de code op de achterkant van de kaart op je PlayStation-account inwisselen om PS Plus toe te voegen.
Tot slot kun je ook rechtstreeks bij Sony een PS Plus-abonnement kopen. Je kunt dit doen door een Sony Entertainment Network-account aan te maken en een andere betaalmethode dan een creditcard toe te voegen, zoals PayPal. Zodra je een betaalmethode hebt toegevoegd, kun je vervolgens een PS Plus-abonnement bij Sony kopen.

Hoe PlayStation online spelen?

Om online PlayStation te kunnen spelen, moet je je PlayStation-console met het internet verbinden. Als je dit hebt gedaan, moet je een PlayStation-account aanmaken. Zodra je een account hebt aangemaakt, krijg je toegang tot de online PlayStation-services.

Door Rhodia

Vergelijkbare artikelen

Hoe GTA online spelen zonder PlayStation Plus? :: Kan PLA buiten?
Handige links