Huis > W > Wat Is Een Ppc Specialist?

Wat is een PPC specialist?

Deze afkorting staat voor Pay-Per-Click en staat dus voor een betalingsmethodiek bij online adverteren. PPC vraagt om een specifieke tactiek om adverteren hierin rendabel te krijgen. De bekendste aanbieder van PPC adverteren is Google Ads. Hierbij adverteer je in de Google zoekmachine op zoektermen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat doet een GIS specialist?

Een geografisch informatiesysteem, of GIS, is een systeem waarmee een specialist zich bezighoudt. De specialist analyseert geografische gegevens en brengt ze in kaart.

Dienovereenkomstig, wat zijn ppc advertenties?

PPC-advertenties zijn advertenties die worden weergegeven op de resultatenpagina van een zoekmachine (SERP) wanneer een gebruiker een zoekopdracht invoert in de zoekmachine. De advertenties worden weergegeven samen met de organische zoekresultaten, en worden meestal aangeduid als "gesponsord" of "advertentie". PPC-advertenties zijn een manier voor bedrijven om hun producten en diensten onder de aandacht te brengen van potentiële klanten die er online naar zoeken. Wanneer een gebruiker klikt op een PPC-advertentie, het bedrijf betaalt de zoekmachine een kleine vergoeding. Deze vorm van reclame kan een effectieve manier zijn om potentiële klanten te bereiken die al geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft.

Door Heffron Courtad

Vergelijkbare artikelen

Hoe hoog mag ppm zijn? :: Hoe lang gaat polypropyleen mee?
Handige links