Huis > H > Hoe Lang Bestaat Silicon Valley?

Hoe lang bestaat Silicon Valley?

Silicon Valley: ontstaan van de term

De naam Silicon Valley werd voor het eerst gebruikt in een serie artikelen in het vakblad Electronic News, die in januari 1971 werd gestart. Op dat moment had de uitdrukking Silicon Valley vooral betrekking op bedrijven die microchips fabriceerden, zoals Intel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Trouwens, welke universiteit ligt aan de bakermat van het succes van silicon valley?

Volgend jaar vieren we de tachtigste verjaardag van de eerste start-up in Silicon Valley. In 1939 richtten Bill Hewlett en David Packard in een garage nabij de universiteit van Stanford Hewlett-Packard op. Hun succes zou een generatie van ondernemers inspireren te knokken voor hun creaties. Waarvan is Silicon Valley zo bekend? Silicon Valley (Engels voor "siliciumvallei") is een veelgebruikte benaming voor de zuidkant van de Baai van San Francisco in de Amerikaanse staat Californië. In die regio zijn veel technologiebedrijven gevestigd, inclusief enkele van de grootste ter wereld.

Wat is een Silicon?

Een silicium is een chemisch element met het symbool Si en atoomnummer 14. Het is een harde en brosse kristallijne vaste stof met een blauwgrijze metaalglans, en is een tetravalente metalloïde en halfgeleider. Silicium is qua massa het achtste meest voorkomende element in het heelal, maar komt als zuiver element zeer zelden voor in de aardkorst. Het komt het meest voor in stof, zand, planetoïden en planeten als verschillende vormen van siliciumdioxide (silica) of silicaten. Meer dan 90% van de aardkorst bestaat uit silicaatmineralen, waardoor silicium na zuurstof het meest voorkomende element in de aardkorst is (ongeveer 28% in massa). Waar Silicon Valley kijken? Er zijn een paar manieren om Silicon Valley te kijken. De eerste is om de show online te vinden via een streamingdienst zoals HBO GO of Amazon Prime. U kunt de show ook kopen op dvd of Blu-ray. Ten slotte kunt u Silicon Valley bekijken via een kabelabonnement met HBO.

Door Knowling Cowman

Vergelijkbare artikelen

Wat houdt simlock vrij in? :: Waarom Signal en niet WhatsApp?
Handige links