Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Steam?

Wat kun je doen met Steam?

Steam is een platform voor pc-games ontwikkeld door game-ontwikkelaar Valve. Binnen Steam kunnen gamers van alles doen. Van het verzamelen van hun games en het behalen van trofeeën tot het chatten met vrienden, Steam wordt bijna overal voor gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Is Steam te vertrouwen?

Als u deze post leest, is het veilig om te veronderstellen dat u een Steam-account heeft. Helaas zijn er behalve de miljoenen goedwillende gamers op Steam ook scammers aanwezig die erop uit zijn hun voordeel te doen ten koste van anderen. Dit in overweging nemend, hoe duur is steam?

TitelSteam oud (€)Steam nieuw (€)
Command & Conquer 3: Tiberium Wars9,9914,99
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight9,9919,99
Battlefield: Bad Company 29,9919,99
Mirror's Edge9,9919,99

Trouwens, is steam een abonnement?

Nee, Steam is geen abonnement. Steam is een digitaal distributieplatform voor videogames, ontwikkeld door Valve Corporation. Wat kun je doen met edelstenen op Steam? Gems kunnen worden gebruikt om games, in-game items en software op Steam te kopen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat kun je kopen met Steam punten?

De Steam-punten worden gegeven aan al die gebruikers die een aankoop doen in de Steam Store of in-spel. De aankopen kunnen games, DLC, applicaties, hardware, in-game-items of soundtracks op steam zijn. Hoe koop je een game op Steam? Om bij Steam spellen voor de pc te kunnen kopen moet je eerst de Steam-software downloaden en installeren. Via Steam kun je online spellen voor de pc kopen, waarbij je geen fysieke kopie van het spel nodig hebt. Als je een spel bij Steam koopt wordt het direct naar jouw computer gedownload en automatisch geïnstalleerd.

Je kunt ook vragen wat is een steam client?

De STEAM-breedbandgameclient van Valve Software. Steam is Valve's nieuwe manier om games zo snel mogelijk in handen te krijgen. Games zoals Half-Life, Counter-strike en Counter-strike: Condition Zero worden allemaal beschikbaar gesteld via Steam. Hoe oud voor Steam? Om Steam te gebruiken, moet je eerst een Steam-account aanmaken. Hiervoor moet je een geldig e-mailadres opgeven en een unieke gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Je moet ook minstens 13 jaar oud zijn.

Hoeveel spellen op Steam?

Vanaf juli 2020 zijn er meer dan 30.000 games beschikbaar op Steam.

Door Lotte

Vergelijkbare artikelen

Wat is streamen en hoe werkt het? :: Kan je dood gaan aan een soa?
Handige links