Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Een App En Een Widget?

Wat is het verschil tussen een app en een widget?

Er is een wezenlijk verschil tussen apps en widgets. Apps nemen het gehele scherm in beslag, terwijl widgets zijn gemaakt om op het hoofdscherm van de telefoon te plaatsen. Er kunnen meerdere van deze widgets op het hoofdscherm staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Wat kun je doen met widgets?

Widgets zijn handig omdat ze informatie weergeven zonder een app te hoeven openen. Een agenda-widget bijvoorbeeld toont welke afspraken op touw staan, direct op het startscherm. Of neem een weer-widget die in één oogopslag het actuele weer toont. Widgets kunnen ook als snelkoppeling fungeren. Hoe kom ik bij widgets? Widgets toevoegen op Android-telefoons is heel simpel. Ga naar het thuisscherm van je telefoon, houd je vinger ingedrukt op het scherm en tik op 'Widgets', onderaan precies in het midden van het scherm. Vervolgens krijg je een lijst van alle beschikbare widgets te zien.

Hoe kun je widgets verwijderen?

Er zijn een paar manieren om widgets van je startscherm te verwijderen. De eerste is om op de widget te drukken en deze vast te houden en vervolgens naar het prullenbakpictogram "Verwijderen" onderaan het scherm te slepen. De tweede is om naar het tabblad Widgets te gaan in het instellingenmenu, houd dan de widget die u wilt verwijderen ingedrukt en sleep het naar het pictogram "Prullenbak verwijderen". Daarvan, wat is een live widget? Een widget is een klein stukje code dat op een webpagina of blog kan worden geïnstalleerd, meestal in de zijbalk, om een specifieke functie uit te voeren. Een live-widget is een widget die interactief is en in real-time wordt bijgewerkt. Een live widget kan bijvoorbeeld de huidige weersomstandigheden, de laatste nieuwsberichten of de meest recente berichten van een blog weergeven.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Wat is een widget Iphone?

Met widgets ontvangt u in één oogopslag actuele gegevens van uw favoriete apps. In iOS 14 en hoger kunt u widgets op uw beginscherm gebruiken om uw favoriete informatie binnen handbereik te houden. Of u kunt widgets uit de Vandaag-weergave gebruiken door vanaf het beginscherm of toegangsscherm naar rechts te vegen. Wat dit betreft, hoe gebruik je color widget? Verlaat Color Widgets, ga naar het startscherm en druk in een leeg gebied. Tik op de + in de hoek. Zoek naar de widget "Kleurwidgets ". Wanneer het wordt geopend, gaat u naar de groottewidget die u wilt toevoegen en selecteert u vervolgens Widget toevoegen .

Hoe werkt Widgetsmith iPhone?

Zo werkt het:

  1. Houd je vinger wat langer op het scherm, totdat de app-icoontjes gaan wiebelen. Tik linksboven op het plusje.
  2. Tik in de alfabetische lijst met widgets op Widgetsmith.
  3. Selecteer het formaat widget dat je net gemaakt hebt en tik op '+Voeg widget toe'.
  4. Zet hem op de juiste plek en tik rechtsboven op Gereed.
En nog een vraag, hoe doe je widgets op samsung? Er zijn een paar verschillende manieren om widgets toe te voegen op Samsung toestellen, afhankelijk van welk model je hebt. Voor de meeste Samsung-telefoons kunt u lang op een lege plek op uw startscherm drukken en vervolgens op het pictogram "Widgets" onder aan het scherm tikken. Van daaruit kunt u bladeren door de beschikbare widgets en tikken om ze toe te voegen aan uw startscherm. Sommige Samsung-toestellen hebben ook een "widgetlade" die u kunt openen door vanaf het startscherm omhoog of omlaag te vegen. Deze lade bevat allerlei widgets die je aan je startscherm kunt toevoegen.

Hoe krijg je een app terug op je beginscherm?

Aangenomen dat u verwijst naar een app die is verwijderd:
1. Open de App Store app.
2. Tik op het tabblad zoeken en voer de naam van de app in.
3. Tik op het pictogram van de app om naar de productpagina te gaan.
4. Tik op GET. De app begint te downloaden.

Door Criswell Monz

Vergelijkbare artikelen

Is wifi 6 de moeite waard? :: Hoe kom ik bij berichten?
Handige links