Huis > I > Is Er Hbo Max In Nederland?

Is er HBO Max in Nederland?

HBO Max in Nederland. Nederland heeft er een nieuwe streamingdienst bijgekregen. HBO Max lanceert vandaag (8 maart) officieel in ons land en gaat de concurrentie aan met de andere streamingdiensten die we hier al hebben. Denk aan Netflix, Disney Plus, Videoland en Amazon Prime Video.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 5G in Nederland het waard?

5G is sinds een jaar beschikbaar in Nederland. Het zorgt ervoor dat er grotere hoeveelheden data verstuurd kunnen worden. Hierdoor kun je veel sneller internetten. Wij denken niet dat 5G in 2021 de moeite waard is.

Trouwens, wat voor films op hbo max?

De beste films op HBO Max per jaar

  • 9.3. The Shawshank Redemption (1994)
  • 9.0. The Dark Knight (2008)
  • 9.0. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
  • 8.8. Inception (2010)
  • 8.8. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
  • 8.8. The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
  • 8.7. The Matrix (1999)
  • 8.7.
Je kunt ook vragen kan je hbo max met ideal betalen? Welke betaalmethoden kan ik gebruiken? Als je je via ons inschrijft op HBOMax.com kun je Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL (alleen in Nederland) gebruiken. Houd er rekening mee dat je creditcard of bankpas periodieke betalingen moet ondersteunen.

Bovendien, kan je game of thrones op hbo max kijken?

Ja, je kunt Game of Thrones kijken op HBO Max. Waarom kan ik geen HBO Max kijken? Als u een HBO-abonnee bent, kunt u HBO Max kijken. Als u geen HBO-abonnee bent, kunt u zich aanmelden voor HBO Max via uw kabel-, satelliet- of streamingprovider, of u kunt zich rechtstreeks aanmelden voor HBO Max.
Als u problemen hebt met toegang tot HBO Max, moet u eerst controleren of uw HBO-abonnement actief is. Als dat zo is, zou u HBO Max moeten kunnen bekijken. Als u geen HBO-abonnee bent, kunt u zich aanmelden voor HBO Max via uw kabel-, satelliet- of streamingprovider, of u kunt zich rechtstreeks aanmelden voor HBO Max.
Als u nog steeds problemen hebt met toegang tot HBO Max, neem dan contact op met de klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Is er al 5G-dekking in Nederland?

Wanneer zal T-Mobile's 5G-netwerk landelijk zijn? T-Mobile biedt nu landelijke 5G-dekking. Het merendeel van de inwoners in Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile.

Kun je HBO Max delen?

Met een Standaard-abonnement kun je op drie apparaten tegelijk streamen. Zie Standaard- en Basic-abonnementen voor meer informatie. Je kunt op je account maximaal vijf profielen aanmaken voor de kids en volwassenen in je directe familie of huishouden. Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen hbo en hbo max? Inhoud beschikbaar

Het belangrijkste verschil tussen de twee streaming-apps is dat HBO Max veel meer inhoud biedt om naar te kijken, inclusief MaxOriginals en inhoud van de andere merken van WarnerMedia.

Hoe voeg je HBO Max toe?

op een computer. Open je HBO Max-account in je desktopbrowser en klik op je profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik nu op 'Switch Profiles' onderaan je scherm. Je wordt nu naar het profielwisselscherm op HBO Max geleid. Mensen vragen ook: hoe abonneren op hbo max? Er zijn een paar manieren om je te abonneren op HBO Max. De meest gebruikelijke manier is om je aan te melden voor een abonnement via de website van HBO Max. U kunt zich ook abonneren op HBO Max via uw kabel- of satellietprovider, of via een streamingdienst zoals Amazon Prime Video of Hulu.

Hoe kijk ik HBO Max op tv?

Er zijn een paar manieren om HBO Max op uw tv te bekijken. Eén manier is om uw apparaat (telefoon, tablet of computer) met een HDMI-kabel op uw tv aan te sluiten. Een andere manier is om een streamingapparaat te gebruiken, zoals een Roku, Chromecast of Amazon Fire Stick. Ten slotte hebben sommige slimme tv's de HBO Max-app ingebouwd.

Door Bellanca Bresnan

Vergelijkbare artikelen

Waar is Game of Thrones nog te zien? :: Hoe kan ik zien wat er op de simkaart staat?
Handige links