Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Copyright En Creative Commons?

Wat is het verschil tussen copyright en Creative Commons?

Wat is Creative Commons? Bij Creative Commons geef je een soort 'licentie' af voor een werk waar jij het auteursrecht op hebt. Je geeft toestemming dat een ander, onder bepaalde voorwaarden, jouw foto of andere creatieve werken mag gebruiken zonder dat daarvoor direct nadrukkelijk toestemming voor gevraagd moet worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Waarom een watermerk?

De belangrijkste reden om een watermerk te gebruiken is natuurlijk tegen diefstal. Met jouw naam op de foto kan iedereen zien dat het jouw foto is, en dat ze die niet zo maar kunnen overnemen. Echter, het geeft verder geen enkele waarde. Hoe watermerk op 1 pagina? Een watermerk invoegen op slechts één pagina

  1. Selecteer waar u het watermerk op de pagina wilt plaatsen.
  2. Selecteer Ontwerp > watermerk > klik met de rechtermuisknop op het watermerk dat u wilt gebruiken en selecteer Invoegen op huidige documentpositie. Het watermerk wordt weergegeven als tekstvak.

Waarom heet het watermerk?

De term "watermerk" werd voor het eerst gebruikt met betrekking tot papier in de 13e eeuw. In die tijd werden watermerken vervaardigd door tijdens de fabricage een zegel in het papier aan te brengen. Het watermerk diende om de fabrikant van het papier te identificeren en om vervalsing tegen te gaan.
De naam "watermerk" komt van het feit dat het ontwerp meestal alleen zichtbaar is als het papier tegen het licht wordt gehouden. Het ontwerp wordt gecreëerd door de dikte van het papier tijdens de fabricage te variëren. De dunnere delen van het papier laten meer licht door, waardoor het ontwerp zichtbaar wordt. Vervolgens, hoe maak ik een watermerk in powerpoint? Er zijn een paar manieren om een watermerk te maken in PowerPoint. Eén manier is om een tekstvak op uw dia in te voegen en uw watermerktekst te typen. U kunt het tekstvak zo opmaken dat het transparant is, zodat het de rest van de inhoud van uw dia niet verstoort. Een andere manier om een watermerk te maken is door een afbeelding op uw dia in te voegen en deze met het transparantiegereedschap halfdoorzichtig te maken. Zo is het watermerk zichtbaar, maar is het niet te opdringerig.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Wat is een ePub met digitaal watermerk?

Een ePub met digitaal watermerk is een techniek die in het e-book vastlegt, wie de koper van het boek is. Dit gebeurt met zichtbare en onzichtbare kenmerken. Het voordeel van dit watermerk is dat je niet afhankelijk bent van Adobe Digital Editions. Je kan dan bijvoorbeeld een aantal kopieën voor eigen gebruik maken. Dus, hoe zet je een afbeelding als achtergrond in word? Een achtergrondafbeelding of watermerk toevoegen of wijzigen

  1. Ga naar Ontwerpen of Indelingen selecteer Watermerk.
  2. Selecteer Afbeelding > Afbeelding selecteren,blader door uw afbeeldingsbestanden en kies de afbeelding die u wilt gebruiken.
  3. Selecteer Invoegen.

Dienovereenkomstig, hoe kan je een afbeelding vervagen in word?

Selecteer de afbeelding en ga naar Afbeeldingsopmaak > Hulpmiddelen voor kleuren of afbeeldingen > Opmaak >Kleur. Selecteer Doorzichtige kleur instellen. Wanneer de aanwijzer verandert, selecteert u de kleur die u doorzichtig wilt maken. Hoe maak je een logo op word? U kunt op verschillende manieren een logo maken met Microsoft Word. Eén optie is om een afbeelding van uw logo in te voegen en er wat tekst aan toe te voegen. Een andere optie is om het vormengereedschap te gebruiken om een eenvoudig logo te maken. U kunt ook het gereedschap WordArt gebruiken om een complexer logo te maken.

Wat is het doel van Creative Commons?

Creative Commons is een non-profit organisatie die het delen en gebruiken van creativiteit en kennis mogelijk maakt door middel van gratis juridische hulpmiddelen. Hun licenties en andere juridische instrumenten helpen mensen en organisaties hun werk te delen met het publiek onder de voorwaarden die zij kiezen.

Door Vassily Kenaan

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je een watermerk uit een foto? :: Hoe maak je je eigen watermerk?
Handige links