Huis > W > Wat Is De Beste Waterpas App?

Wat is de beste waterpas app?

Moasure. Moasure is een van de beste meet-apps op Android en iOS en heeft een meetlint van 300 m/1000 ft, een liniaal, een gradenboog en een goniometer. U kunt Moasure gebruiken om afstanden tot 300 m/1000 ft te meten en hoeken over afstanden tot 30 m/100 ft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste beeldkwaliteit?

8K is de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is. Deze tv's hebben een resolutie van 7680 x 4520 en leveren beelden die 4 keer scherper zijn dan 4K-tv's, de op een na hoogste beschikbare resolutie.

Hoe maak je iets waterpas zonder waterpas?

Gebruik een glazen theepot als waterpas

Vul de theepot met bijvoorbeeld 500 ml water. Het oppervlak van vloeibaar water staat altijd perfect horizontaal, maar de theepot als gevolg van een iets scheve onderkant misschien niet.
Waar zit waterpas op iPhone? iPhone waterpas in Meten-app iOS 12

Open de app Meten. Met de linker-tab, 'Maat', kun je voorwerpen meten. Naast het meetlint vind je via het tweede tabblad 'Niveau' een waterpas. Leg of zet je iPhone op een voorwerp; het scherm wordt groen en je iPhone trilt eventjes als het recht staat.

Welke digitale waterpas?

Het digitale niveau is het niveau van het signaal dat wordt gebruikt om de gegevens weer te geven. Het is het niveau waarop het signaal wordt bemonsterd en gekwantificeerd. Hoe krijg je iets waterpas? Er zijn een paar manieren om iets waterpas te krijgen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een waterpas. Een waterpas is een instrument met één of meer bellen waarmee je kunt bepalen of iets waterpas staat.
Een andere manier om iets waterpas te krijgen is een laserwaterpas. Een laserwaterpas projecteert een laserstraal die je kunt gebruiken om je object waterpas te zetten.
Een andere manier om iets waterpas te krijgen is met een waterpas. Een waterpas is een instrument met een vloeistof erin waarmee je kunt bepalen of iets waterpas staat.

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste gratis fitness app?

Er zijn 6 gratis fitness apps voor in de sportschool. Gezondheid.

Wat dit betreft, hoe vul je een waterpas bij?

Speciale vloeistof

Het glazen buisje (de libel) in de waterpas is eigenlijk een heel klein flesje. Dat flesje wordt gevuld met een speciale vloeistof. Die vloeistof kan goed tegen temperatuurwisselingen en kan makkelijk bewegen in het buisje.
Hoe maken ze een waterpas? De waterpas bestaat uit een balk van metaal, hout of kunststof waarin een zogenaamde libel is bevestigd. De libel is het iets gekromde, doorzichtige buisje, gevuld met een lichtgekleurde vloeistof (meestal ethanol).

Waar zit meten op iPhone?

De 'Meten'-app van iPhone

  1. Met je camera richt je op iets wat je wil meten.
  2. Als dat niet het geval is, tik je op het plusje om een punt vast te zetten;
  3. Vervolgens richt je de camera op het punt tot waar je wil meten.
  4. Druk op het plusje om de lijn vast te zetten.
Kun je met je iPhone temperatuur meten? Ja, je kunt temperatuur meten met je iPhone. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om de ingebouwde temperatuursensor in de iPhone te gebruiken. Een andere manier is om een externe temperatuursensor te gebruiken die op de iPhone wordt aangesloten.

Hoe kun je meten met je iPhone?

Er zijn een paar manieren om te meten met je iPhone. De eerste is om de app Measure te gebruiken, die vooraf is geïnstalleerd op alle iPhone-modellen met iOS 12 of hoger. Om de Measure app te gebruiken, richt je gewoon de camera van je iPhone op het object dat je wilt meten en de app zal automatisch metingen geven.
Een andere manier om met je iPhone te meten is door de ingebouwde Kompas-app te gebruiken. Hoewel de Kompas app voornamelijk wordt gebruikt voor navigatie, kan het ook worden gebruikt om afstanden te meten. Om de Kompas-app te gebruiken om te meten, opent u de app en tikt u op de knop "Meten" onderaan. Trek vervolgens met de app een lijn op het scherm tussen twee punten. De app zal automatisch de afstand tussen de twee punten berekenen.
Tot slot zijn er een aantal meet-apps van derden te downloaden in de App Store. Deze apps maken meestal gebruik van de camera en sensoren van de iPhone om nauwkeurige metingen te verrichten.

Door Behm

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt digitale waterpas? :: Hoe stel ik kompas in?
Handige links