Huis > H > Hoe Kom Je Bij Whatsapp Web?

Hoe kom je bij WhatsApp web?

Verbinding maken

  1. Surf naar de website web.whatsapp.com.
  2. Er verschijnt een zwart-witte code, een QR-code, en de melding 'Aangemeld blijven'.
  3. Pak de telefoon en open de app WhatsApp.
  4. Tik op een Android-telefoon rechtsboven op het pictogram van de drie puntjes > Gekoppelde apparaten > Een apparaat koppelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Dienovereenkomstig, kan whatsapp ook op de pc?

WhatsApp op pc en Mac

WhatsApp is inmiddels ook beschikbaar als officieel programma voor pc's (met Windows 8 of hoger) en Macs. Via whatsapp.com/download kun je de desktopversie downloaden.
Kan je WhatsApp web gebruiken zonder telefoon? Tijdens het aanmelden moet je een qr-code met je telefoon scannen, waarna de internetverbinding van het gekoppelde toestel wordt gebruikt. De nieuwe toevoeging zorgt ervoor dat dit niet langer nodig is. In plaats daarvan kun je WhatsApp Web gebruiken zonder je telefoon in de buurt te hebben.

Hoe inloggen op WhatsApp zonder telefoon?

WhatsApp is toegankelijk op een computer zonder telefoonnummer door de app WhatsApp Web te downloaden. WhatsApp Web is een webversie van WhatsApp die op een computer kan worden gebruikt. Om WhatsApp Web te gebruiken, moet je de app op je telefoon openen en de QR-code op de WhatsApp Web-pagina scannen. Zodra je de QR-code hebt gescand, ben je ingelogd en kun je WhatsApp op je computer gebruiken. En nog een vraag, waarom kan ik niet op whatsapp web? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je WhatsApp Web niet kunt gebruiken. Eén mogelijkheid is dat je browser niet wordt ondersteund door WhatsApp Web. Momenteel werkt WhatsApp Web alleen met Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera en Safari. Een andere mogelijkheid is dat je niet de nieuwste versie van WhatsApp op je telefoon hebt geïnstalleerd. Om WhatsApp Web te kunnen gebruiken, moet WhatsApp zijn geïnstalleerd op je telefoon en moet je de nieuwste versie van de app gebruiken. Ten slotte is het ook mogelijk dat WhatsApp Web gewoon niet beschikbaar is in je land.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Bovendien, waarom opent whatsapp niet op laptop?

De desktop-applicatie van WhatsApp start nog niet automatisch. Dat betekent dat je de applicatie elke keer als je de computer opnieuw opstart handmatig moet openen. Makkelijker is om WhatsApp toe te voegen in de Startup folder (Windows 10). Hoe WhatsApp berichten opslaan op pc? Android: Ga naar de chat die je wilt bewaren. Klik rechtsboven op de drie puntjes en klik daarna op 'Meer'. Je krijgt dan de optie 'Chat exporteren' .

Dus, hoe whatsapp koppelen?

Open WhatsApp op je telefoon. Ga naar de Instellingen in WhatsApp. Tik op Gekoppelde apparaten. Tik op Koppel een apparaat. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn whatsapp foto's op mijn computer? Er zijn een paar verschillende manieren om je WhatsApp-foto's op je computer te zetten. Eén manier is om je telefoon met een USB-kabel op je computer aan te sluiten en vervolgens naar de WhatsApp-map op je telefoon te navigeren. Een andere manier is om een app voor bestandsbeheer te gebruiken om toegang te krijgen tot de WhatsApp-map op je telefoon en vervolgens de bestanden naar je computer te kopiëren. Tot slot kun je ook een cloudopslagdienst zoals Google Drive of iCloud gebruiken om een back-up te maken van je WhatsApp-foto's en ze vervolgens op je computer te openen.

Kun je WhatsApp op 2 telefoons gebruiken?

Ja, je kunt WhatsApp op 2 telefoons gebruiken. Je kunt WhatsApp gebruiken op je telefoon en je computer, of je kunt WhatsApp gebruiken op je telefoon en je tablet. Je kunt WhatsApp echter niet op 2 telefoons tegelijk gebruiken.

Door Limbert

Vergelijkbare artikelen

Wat is WCD met RA? :: Hoe route plannen met Waze?
Handige links