Huis > W > Wie Heeft De Wekker Bedacht?

Wie heeft de wekker bedacht?

Hier gaat men uit porre

Porders waren mensen die voor dag en dauw opstonden en volgens een vaste route mensen wakker maakten. Dat deden ze door met lange stokken tegen deuren en ramen te 'porren'. Pas toen in het begin van de twintigste eeuw wekkers goedkoper en betrouwbaarder werden verdween dit beroep weer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Dienovereenkomstig, hoe doe je een spotify liedje als wekker?

Open deze app en maak een nieuw alarm aan met het plusje rechtsboven in het scherm. Onder de tijd zie je hier de optie 'Alarmgeluid', waar je kunt kiezen wat je te horen krijgt als het alarm afgaat. Als je Spotify hebt geïnstalleerd, staat die hier automatisch tussen als optie. En nog een vraag, hoe krijg je een liedje als ringtone? Er zijn een paar manieren om een liedje als ringtone te krijgen. Eén manier is om een ringtone te kopen in een online winkel zoals iTunes. Een andere manier is om een ringtone te maken met een nummer uit je persoonlijke muziekcollectie. Om dit te doen, moet je een ringtone-editor gebruiken om een ringtone-bestand van het liedje te maken. Zodra je het ringtonebestand hebt gemaakt, kun je het overbrengen naar je telefoon met behulp van een USB-kabel of Bluetooth.

Kan je op Spotify een wekker zetten?

Ja, je kunt een wekker instellen op Spotify. Ga daarvoor naar het tabblad "Instellingen" in de Spotify-app, tik op "Alarmen & Klok" en tik vervolgens op "Alarm toevoegen". Vanaf daar kunt u de tijd, de dagen van de week en het nummer of de afspeellijst instellen waarmee u wakker wilt worden.

Door Fenelia Minot

Vergelijkbare artikelen

Wie heeft de Game Boy uitgevonden? :: Hoe zet ik de wekker?
Handige links