Huis > H > Hoe Zet Ik Een Wachtwoord Op Een Excelbestand?

Hoe zet ik een wachtwoord op een Excelbestand?

Een Excel-bestand beveiligen

  1. Selecteer Bestand > Info.
  2. Selecteer het vak Werkmap beveiligen en kies Versleutelen met een wachtwoord.
  3. Voer een wachtwoord in het vak Wachtwoord in, en selecteer OK.
  4. Bevestig het wachtwoord in het vak Wachtwoord opnieuw invoeren en selecteer vervolgens OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn 3DS wachtwoord?

De CVC-code staat op de achterkant van uw creditcard. Mastercard ID Check (3D Secure) kan worden gebruikt met een app of wachtwoord.

Hoe haal ik de beveiliging van een Word document af?

Open het document en voer het wachtwoord voor het document in. Ga naar Bestand >Info > Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen. Wis het wachtwoord in het vak Wachtwoord en klik op OK. Hoe haal je een wachtwoord van een Excel Bestand af? Een werkmapwachtwoord verwijderen

  1. Open de werkmap waar u het wachtwoord uit wilt verwijderen.
  2. Ga naar het tabblad Controleren en klik onder Beveiliging op Wachtwoorden.
  3. Selecteer alle inhoud in het vak Wachtwoord dat u wilt openen of het vak Wachtwoord dat u wilt wijzigen en druk vervolgens op Delete.
  4. Klik op Opslaan .

Waarom zie ik geen tabbladen in Excel?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom tabbladen niet zichtbaar zijn in Microsoft Excel:
1. De werkmap kan in "Beschermde weergave" staan. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar het tabblad "Bestand" en zoekt u naar "Beschermde weergave" in het lint. Als de werkmap in Beschermde weergave staat, klikt u gewoon op "Bewerken inschakelen" om de tabbladen zichtbaar te maken.
2. Mogelijk staat de werkmap in "Volledig scherm". Om te controleren of dit het geval is, zoekt u het tabblad "Beeld" in het lint. Als de werkmap in "Volledig scherm" staat, klikt u gewoon op de knop "Normaal" in het gedeelte "Werkboekweergaven" van het lint.
3. De werkmap kan geminimaliseerd zijn. Om dit te controleren, zoekt u de naam van de werkmap in de taakbalk (meestal onderaan het scherm). Als de werkmap geminimaliseerd is, klikt u gewoon op de naam ervan in de taakbalk om hem te herstellen.
4. De werkmap kan verborgen zijn. Om te controleren of dit het geval is, gaat u naar het tabblad "Beeld" in het lint en zoekt u naar het onderdeel "Venster". Als de werkmap verborgen is, staat er in deze sectie "( Verborgen )" naast de naam. Klik gewoon op de naam van de werkmap om deze te deblokkeren. Dienovereenkomstig, hoe maak je een excel bestand alleen lezen? Om een excel-bestand alleen leesbaar te maken, moet u het bestand openen en vervolgens klikken op het tabblad "Bekijken". Van daaruit klikt u op "Blad beschermen" en volgt u de aanwijzingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijderen je Apple ID van iPhone zonder wachtwoord?

Zet je telefoon in herstel modus. U kunt de start- en aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden als u dat wilt. Kies Herstellen in het pop-upbericht. Uw Apple ID zal worden verwijderd nadat u uw telefoon hebt gereset.

Hoe kan ik een folder beveiligen?

Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map (of druk erop en houd vast) en selecteer Eigenschappen. Selecteer de knop Geavanceerd en schakel het selectievakje Inhoud versleutelen om gegevens te beveiligen in. Je kunt ook vragen hoe kan je een excel bestand bewerken? Als u in de bewerkingsmodus wilt werken, gaat u op een van de volgende manier te werk:

  1. Dubbelklik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken.
  2. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en klik vervolgens ergens op de formulebalk.
  3. Klik op de cel met de gegevens die u wilt bewerken en druk vervolgens op F2.

Vervolgens, hoe beveiligd word document bewerken?

Ga naar het tabblad Controleren in de groep Beveiligen en klik op Bewerking beperken. Klik op Het volgende deel zoeken dat ik kan bewerken of Alle delen weergeven die ik kan bewerken. Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn word document niet bewerken? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw Word-document niet kunt bewerken. Een mogelijkheid is dat het document is ingesteld op alleen-lezen modus. Om te controleren of dit het geval is, kunt u proberen het document te openen in een tekstverwerker zoals Microsoft WordPad. Als u het document in WordPad kunt bewerken, kunt u de instellingen in Microsoft Word wijzigen zodat bewerken mogelijk is.
Een andere mogelijkheid is dat het document beveiligd is met een wachtwoord. Als u geen wachtwoord voor het document hebt ingesteld, is het mogelijk dat iemand anders het document met een wachtwoord heeft beveiligd. In dat geval moet u contact opnemen met de persoon die het wachtwoord heeft ingesteld om het wachtwoord te krijgen zodat u het document kunt bewerken.
Tot slot is het ook mogelijk dat het document corrupt is. Als u alle bovenstaande stappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd en het document nog steeds niet kunt bewerken, is het document waarschijnlijk corrupt en moet u het document herstellen vanaf een back-up.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een pdf-bestand beveiligen?

Er zijn een paar manieren om een pdf-bestand te beveiligen:
1. Gebruik een wachtwoord: U kunt uw pdf-bestand met een wachtwoord beveiligen zodat alleen mensen met het wachtwoord het kunnen openen. Dit kunt u doen door het bestand te openen in een pdf-viewer zoals Adobe Acrobat en naar het menu Bestand -> Eigenschappen te gaan. Vervolgens kunt u onder het tabblad Beveiliging een wachtwoord instellen voor het bestand.
2. Gebruik encryptie: U kunt uw pdf-bestand ook versleutelen, zodat het alleen met een specifiek programma of viewer kan worden geopend. Dit kunt u doen door naar het menu Bestand -> Eigenschappen te gaan en dan onder het tabblad Beveiliging de encryptiemethode te selecteren die u wilt gebruiken.
3. Gebruik digitale handtekeningen: U kunt uw pdf-bestand ook digitaal ondertekenen om er zeker van te zijn dat er niet mee geknoeid is. Dit kunt u doen door naar het menu Bestand -> Eigenschappen te gaan en dan onder het tabblad Handtekeningen een digitale handtekening voor het bestand te maken.

Door Zachary

Vergelijkbare artikelen

Wat is consolideren in Excel? :: Welke werkgroep Windows 10?
Handige links