Huis > W > Wat Is Samsung Werkprofiel?

Wat is Samsung Werkprofiel?

Als u een werkprofiel instelt op een Android-apparaat, kunt u werk-apps en -gegevens scheiden van persoonlijke apps en gegevens. Met een werkprofiel kunt u beveiligd en privé hetzelfde apparaat gebruiken voor zowel werkgerelateerde als privédoeleinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Daarvan, wat is android enterprise?

Android Enterprise is een platform binnen het Android besturingssysteem, gericht op de zakelijke gebruiker. Met dit platform scheid je zakelijke en privé profielen op dezelfde smartphone. Op het zakelijke profiel staan speciale productiviteitsapps geïnstalleerd. Hoe kun je een app verwijderen? Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Hoe werkt Bedrijfsportal?

De Company Portal is een app die werknemers toegang geeft tot de middelen van hun bedrijf vanaf hun persoonlijke apparaten. Het biedt een single sign-on ervaring, zodat werknemers toegang hebben tot alle middelen van hun bedrijf met één set referenties. Het bedrijfsportaal biedt beheerders ook de mogelijkheid om de toegang van werknemers tot bedrijfsmiddelen te beheren en het beveiligingsbeleid te handhaven. Wat is het verschil tussen Android en iPhone? Er zijn veel verschillen tussen Android en iPhone. Eén verschil is dat Android-telefoons het Android-besturingssysteem gebruiken, terwijl iPhone-telefoons het iOS-besturingssysteem gebruiken. Android is ontwikkeld door Google, en iOS is ontwikkeld door Apple.
Een ander verschil is dat Android-telefoons een meer aanpasbare gebruikersinterface hebben, terwijl iPhone-telefoons een meer uniforme gebruikersinterface hebben. Android-telefoons hebben ook meer opslagmogelijkheden en maken meer aanpassing van instellingen en apps mogelijk, terwijl iPhone-telefoons op deze gebieden beperkter zijn.
Tot slot kosten Android-telefoons doorgaans minder dan iPhone-telefoons. Dat komt omdat Android-telefoons door verschillende fabrikanten worden gemaakt, terwijl iPhone-telefoons alleen door Apple worden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Bovendien, hoe verwijder ik een geinstalleerde app?

appsverwijderen

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.
Mensen vragen ook: hoe kan ik een app verwijderen van mijn smartphone? Tik op Play Store > Menu > Mijn apps en games , kies een app die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen . U kunt ook het app-menu openen, lang drukken op de app die u wilt verwijderen en vervolgens App-info > Verwijderen kiezen.

Hoe verwijder ik definitief een app van mijn iPhone?

Apps verwijderen op een iPhone, iPad en iPod touch

  1. Houd de app ingedrukt.
  2. Tik op 'Verwijder app' .
  3. Tik op 'Verwijder app' en tik vervolgens op 'Verwijder' om te bevestigen.
Dienovereenkomstig, welke gegevens kan mijn organisatie zien wanneer ik mijn apparaat inschrijf? De organisatie kan de naam van het apparaat, het model, de fabrikant en het besturingssysteem zien. Bovendien kan de organisatie zien wanneer het apparaat is geregistreerd en wanneer het voor het laatst is gesynchroniseerd.

Mensen vragen ook: hoe werkt intune?

Microsoft Intune is een cloud-based mobile device management (MDM) service waarmee organisaties hun mobiele apparaten, pc's en applicaties kunnen beheren. Met Intune kunt u apparaten en toepassingen vanaf één console beheren en beschikt u over ingebouwde mogelijkheden voor het beheer van mobiele apparaten (MDM), mobiele toepassingen (MAM) en pc's.
Hoe werkt Intune?
Wanneer een organisatie zich inschrijft voor Intune, maken ze een Intune-account aan en voegen ze vervolgens hun gebruikers toe. Zodra gebruikers zijn toegevoegd, kunnen ze worden toegewezen aan een of meer groepen. Groepen worden gebruikt om beleid en configuraties toe te passen op een reeks gebruikers.
Wanneer een gebruiker zich aanmeldt bij zijn apparaat met zijn Intune-account, installeert Intune een beheerprofiel op het apparaat. Dit profiel bevat de instellingen en beleidsregels die worden toegepast op het apparaat en de gebruiker.
Intune gebruikt het beheerprofiel om met het apparaat te communiceren en het beleid af te dwingen dat door de organisatie is ingesteld. Intune kan ook worden gebruikt om toepassingen op apparaten te implementeren en om het gebruik van apparaten en apps te bewaken en erover te rapporteren.

Door Fleck Kunden

Vergelijkbare artikelen

Wat doet de app Intune? :: Wat zijn werkmappen?
Handige links