Huis > H > Hoe Haal Je Whatsapp Uit Archief?

Hoe haal je WhatsApp uit archief?

Verwijder de gearchiveerde box vanaf de bovenkant van WhatsApp

  1. Open WhatsApp op je Android-apparaat.
  2. Als u op zoek bent naar het verwijderen van het archiefvak, wat betekent dat u al een chat hebt gearchiveerd.
  3. Nu worden al uw gearchiveerde chats geopend op het volgende scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Hoe kan ik WhatsApp geschiedenis terughalen?

Herstellen vanuit een Google Drive-back-up

  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.
Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen wissen en verwijderen van chats? Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Dienovereenkomstig, hoe lang blijven whatsapp berichten bewaard?

WhatsApp-berichten worden op je apparaat opgeslagen totdat je ze verwijdert. Als je van apparaat wisselt, zijn je berichten beschikbaar op je nieuwe apparaat. Als je een bericht van je apparaat verwijdert, is het nog steeds beschikbaar op het apparaat van je contactpersoon. Kan je WhatsApp berichten verwijderen bij de ander? Ja, je kunt WhatsApp-berichten met de andere persoon verwijderen. Als je een bericht verwijdert, wordt het zowel voor jou als voor de andere persoon verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Waarom is het belangrijk om te archiveren?

Als je archiveert bewaar je een document in een archief, deze documenten kun je uitgeprint in mappen bewaren, maar tegenwoordig zien we steeds meer dat er online wordt gearchiveerd. Zodra je data hebt gearchiveerd kun je deze data beheren zodat je het later voor andere doeleinden kunt gebruiken. Wat is het verschil tussen een dynamisch archief en een statisch archief? Het dynamische archief bestaat uit documenten waar op het moment mee gewerkt wordt, een semi-statisch archief bestaat uit documenten die niet meer actief gebruikt worden, maar misschien nog nodig zijn in de toekomst en een statisch-archief bevat documenten die niet meer worden gebruikt.

Hoe kom je bij gearchiveerde mails?



  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een e-mail.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer .
  4. Tik op Naar inbox verplaatsen.
Waarom komen mails in archief? E-mails zitten in archieven omdat ze een handige manier zijn om grote hoeveelheden e-mailgegevens op te slaan en te organiseren. Bovendien kunnen archieven worden gebruikt om een back-up te maken van e-mailgegevens in geval van gegevensverlies.

Waar vind ik gearchiveerde berichten?

Als u op zoek bent naar gearchiveerde berichten, zijn er een paar verschillende plaatsen waar u kunt kijken, afhankelijk van het platform. Op Twitter kunt u gearchiveerde berichten vinden door naar uw profiel te gaan, op de knop "Meer" te klikken en vervolgens "Zoeken>" te selecteren. Op Facebook kunt u gearchiveerde berichten vinden door naar uw profiel te gaan, op de knop "Activiteitenlogboek" te klikken en vervolgens "Meer>" te selecteren. En op Instagram kunt u gearchiveerde berichten vinden door naar uw profiel te gaan en vervolgens "Archief>" te selecteren.

Door Hanae Jacinto

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je iemand dempt op WhatsApp? :: Hoe Visa kaart deblokkeren?
Handige links