Huis > H > Hoe Zet Ik Gearchiveerde Chats Weer Terug?

Hoe zet ik gearchiveerde chats weer terug?

Een gearchiveerde chat staat niet op het tabblad 'Chats', maar in een speciaal archief. Daar kun je ze nog gewoon inzien. Zodra iemand een nieuw bericht in de chat plaatst, is het gesprek weer uit het archief. Het staat dan weer in het overzicht met alle chats.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

Bovendien, hoe haal je whatsapp uit archief?

Verwijder de gearchiveerde box vanaf de bovenkant van WhatsApp

  1. Open WhatsApp op je Android-apparaat.
  2. Als u op zoek bent naar het verwijderen van het archiefvak, wat betekent dat u al een chat hebt gearchiveerd.
  3. Nu worden al uw gearchiveerde chats geopend op het volgende scherm.
Dit in overweging nemend, wat is een gearchiveerd bericht? Als je geen tijd hebt om een e-mailbericht te lezen of er actie op te ondernemen als je het ontvangt, kun je het archiveren. Gearchiveerde berichten worden bewaard in een postbus 'Archief' zodat je ze later snel kunt terugvinden.

Waarom staat gearchiveerd bovenaan WhatsApp?

WhatsApp archiveert chats automatisch nadat ze een bepaalde tijd inactief zijn geweest. Dit helpt om de app georganiseerd te houden en soepel te laten werken. Wanneer een chat wordt gearchiveerd, wordt deze verplaatst naar de top van de lijst, zodat deze gemakkelijk toegankelijk is als je deze opnieuw moet bekijken. Hoe kom ik in mijn archief? Er zijn een paar verschillende manieren om toegang te krijgen tot uw archief. Eén manier is om in te loggen op uw account op de website waar het archief zich bevindt. Zodra u bent ingelogd, moet u toegang tot het archief kunnen krijgen door op de link "Archief" te klikken. Een andere manier om toegang te krijgen tot uw archief is door naar de website te gaan waar het archief zich bevindt en uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op het inlogformulier. Zodra u bent ingelogd, kunt u het archief openen door op de link "Archief" te klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer een groot scherm?

Selecteer Start en dan Instellingen om alles in één weergave te zien.

Kun je je WhatsApp geschiedenis terughalen?

Je back-up herstellen: Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen. Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je een chat archiveert? Met de functie Chat archiveren kun je een individuele chat of groepschat in de lijst met chats verbergen om je gesprekken zo beter te ordenen. Let op: Het archiveren van chats betekent niet dat chats worden verwijderd of gekopieerd naar je SD-kaart.

Wat gebeurt er als je mail archiveert?

Als je geen tijd hebt om een e-mailbericht te lezen of er actie op te ondernemen als je het ontvangt, kun je het archiveren. Gearchiveerde berichten worden bewaard in een postbus 'Archief' zodat je ze later snel kunt terugvinden. Trouwens, wat is het verschil tussen archiveren en verwijderen? Het belangrijkste verschil tussen archiveren en verwijderen is dat archiveren het bericht uit uw inbox verbergt zonder het te verwijderen, terwijl verwijderen het bericht uit uw inbox verwijdert en in de prullenbak opbergt. Archiveren is nuttig als u uw inbox wilt opruimen zonder belangrijke informatie te verliezen, terwijl verwijderen nuttig is als u zich wilt ontdoen van berichten die u niet langer nodig hebt.

Waarom staan gearchiveerde chats bovenaan?

Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste biedt het gemakkelijke toegang tot chats die later nodig kunnen zijn. Ten tweede blijven de meest recente chats bovenaan staan, zodat gebruikers ze gemakkelijk kunnen vinden. Tenslotte houdt het de chatgeschiedenis overzichtelijk en makkelijk navigeerbaar.

Door Jemmy

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurd er als je een gesprek archiveert? :: Hoe zet je WhatsApp op een SD kaart?
Handige links