Huis > H > Hoe Lang Blijft Whatsapp Geschiedenis Bewaard?

Hoe lang blijft WhatsApp geschiedenis bewaard?

Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen. De meest recente selectie geldt voor nieuwe berichten in de chat. Deze instelling heeft geen invloed op berichten die je eerder hebt verzonden of ontvangen in de chat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Vervolgens, hoe kan ik gearchiveerde mail terughalen?

Gearchiveerde berichten terugplaatsen in je inbox

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Ga naar het gearchiveerde bericht.
  3. Schakel het selectievakje naast het bericht in.
  4. Klik bovenaan op Naar inbox verplaatsen .
Hoe kom je bij gearchiveerde mails?

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een e-mail.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer .
  4. Tik op Naar inbox verplaatsen.

Wat dit betreft, waar vind ik archief op iphone?

Er is geen archieffunctie op de iPhone. Als u iets wilt bewaren voor later, kunt u het toevoegen aan uw leeslijst of er een bladwijzer van maken. Waarom staat gearchiveerd bovenaan WhatsApp? WhatsApp archiveert chats automatisch nadat ze een bepaalde tijd inactief zijn geweest. Dit helpt de chatlijst in de app georganiseerd en opgeruimd te houden. Wanneer een chat wordt gearchiveerd, wordt deze verplaatst naar de bovenkant van de chatlijst en wordt deze aangeduid met een klein klokpictogram. Dit laat u weten dat de chat niet langer actief is.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat dit betreft, waarom komen mails in archief?

Daar je aangeeft dat je wel e-mails ontvangt maar deze direct in het Archief terechtkomen, is het hoogst aannemelijk dat er een regel actief is die al het binnenkomende e-mailverkeer naar deze map verplaatst. Je kunt dit als volgt verifiëren en uitschakelen: a) Meld je aan bij Outlook.com. Waar vind ik gearchiveerde berichten? Om gearchiveerde berichten te zien, ga je naar de map: "Alle berichten". Stap 2 Nu zie je bij elk bericht waar het zich bevindt. a. Zijn ze gearchiveerd dan zitten ze gewoon in deze map 'Alle berichten".

En nog een vraag, kun je een whatsapp groep tijdelijk uitzetten?

Een groepsapp (tijdelijk) op 'stil' zetten werkt zo: Klik op de groepsnaam, bovenin het scherm. Hier vind je de optie 'Stil' of 'Mute' Kies '8 uur', '1 week' of '1 jaar' Hoe kan ik een WhatsApp gesprek verbergen? Een WhatsApp-gesprek verbergen:
1. Tik op het gesprek dat je wilt verbergen en houd het vast.
2. Tik op het menupictogram Meer opties.
3. Tik op Archief.
Je gesprek wordt nu verborgen in je hoofdscherm van WhatsApp en is alleen toegankelijk door te tikken op de optie Gearchiveerde chats onder aan je scherm.

Bovendien, waar worden mijn whatsapp berichten opgeslagen?

WhatsApp-berichten worden opgeslagen in het geheugen van je telefoon. Als je een bericht verwijdert, wordt het verwijderd van je telefoon en kan het niet worden hersteld.

Door Kovacev

Vergelijkbare artikelen

Wat hoor je als een nummer niet meer in gebruik is? :: Wat gebeurd er als je een gesprek archiveert?
Handige links