Huis > H > Hoe Kan Je Whatsapp Op 2 Apparaten?

Hoe kan je WhatsApp op 2 apparaten?

Dat doe je door WhatsApp te openen en te gaan naar 'Instellingen' > 'Gekoppelde apparaten' > 'Bèta voor meerdere apparaten'. Daar tik je vervolgens op de knop om mee te doen aan de test. Hierna hoef je alleen nog maar bij WhatsApp voor Desktop of WhatsApp Web in te loggen vanaf je telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Daarvan, welke apparaten zijn gekoppeld aan mijn whatsapp?

Gebruik WhatsApp op Web, Desktop en andere apparaten door ze te koppelen aan je telefoon. Je kunt tot vier gekoppelde apparaten en één telefoon tegelijkertijd gebruiken. Je persoonlijke berichten, media en oproepen blijven end-to-end versleuteld. Wat heb je nodig om te whatsappen? Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is verbinding met internet. Ook kun je in WhatsApp eenvoudig groepen maken. Zo blijf je gemakkelijk in contact met een hele groep mensen. WhatsApp heeft het sturen van SMS-berichten bijna verdrongen.

Bovendien, hoe krijg ik whatsapp op mijn nieuwe telefoon?

Als je een iPhone gebruikt, kun je je WhatsApp-chats herstellen vanuit een iCloud-back-up. Hiervoor moet je een iCloud-back-up van je chats op je oude telefoon hebben. Zodra je een back-up van je chats hebt gemaakt, kun je ze overbrengen naar je nieuwe telefoon door ze te herstellen vanaf de iCloud-back-up.
Als je een Android-telefoon gebruikt, kun je Google Drive gebruiken om een back-up te maken van je WhatsApp-chats en deze te herstellen. Om een back-up van je chats te maken, open je WhatsApp en ga je naar Menu > Instellingen > Chats > Chatback-up. Tik op Back-up naar Google Drive en selecteer een back-upfrequentie. Zodra je een back-up van je chats hebt gemaakt, kun je deze op je nieuwe telefoon herstellen door naar Menu > Instellingen > Chats > Chatback-up op je nieuwe telefoon te gaan en op Herstellen te tikken. Hoe werkt WhatsApp zonder telefoonnummer? WhatsApp vereist een telefoonnummer om een account aan te maken. Zodra je je account hebt ingesteld, kun je contacten toevoegen via hun telefoonnummer of door ze uit te nodigen vanuit je adresboek. WhatsApp synchroniseert automatisch met je adresboek en laat je zien welke van je contacten WhatsApp gebruiken. Wanneer je een bericht ontvangt van een van je contacten, verschijnt het in je WhatsApp-inbox. Je kunt ook berichten versturen naar je contacten vanuit je inbox. Alle berichten worden verzonden via een internetverbinding, dus je moet verbonden zijn met het internet om berichten te verzenden of te ontvangen. WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, indien beschikbaar) om je vrienden en familie te laten berichten en bellen.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Wat dit betreft, kun je een app gebruiken zonder internet?

Druk op 'Mobiel netwerk'. Scroll naar de app die je alleen nog offline wilt gebruiken. Schuif de slider naar rechts. De app gebruikt nu geen mobiel internet meer. Wat kost WhatsApp zonder wifi? Als je thuis bent, of ergens anders waar een gratis wifi-verbinding is, verstuur je de berichten gratis. Zit je op een plek zonder wifi, dan gebruik je de 4G-internetverbinding van je mobiel. Dan is een WhatsApp-bericht versturen niet helemaal gratis, maar kost het meestal toch nog minder dan het zenden van een sms.

Hoe kan je online blijven op WhatsApp?

WhatsApp heeft al langer de mogelijkheid om je online status aan of uit te zetten. Staat de optie ingeschakeld, dan zien al je contacten wanneer je de app voor het laatst hebt geopend. Zet de optie uit, en het is ineens onduidelijk wanneer je voor het laatst online was. Hoe kun je straks whatsappen zonder WhatsApp? WhatsApp is van plan een nieuwe functie uit te rollen waarmee gebruikers berichten kunnen versturen zonder de app. Met de functie, die momenteel wordt getest, kunnen gebruikers berichten versturen via een webbrowser of een speciale app. De functie zal in de komende weken beschikbaar zijn voor alle gebruikers.

Vervolgens, hoe kun je zien of iemand op je whatsapp bekijkt?

Als je een iPhone gebruikt, kun je zien of iemand je WhatsApp-profiel bekijkt door naar Instellingen > WhatsApp Web/Desktop te gaan. Hier zie je een lijst met apparaten die momenteel zijn aangemeld bij je WhatsApp-account. Als je een apparaat ziet dat je niet herkent, is het waarschijnlijk dat iemand je profiel bekijkt zonder dat je het weet.

Door Girardo Prock

Vergelijkbare artikelen

Waarom zie ik WhatsApp niet op mijn Apple Watch? :: Hoe krijg je vetgedrukte letters?
Handige links