Huis > K > Kun Je Whatsapp Gebruiken Zonder Simkaart?

Kun je WhatsApp gebruiken zonder simkaart?

Download eerst de TextNow- of text plus-app op uw apparaat via de Google Play Store, iTunes App Store of de Windows Telefoonwinkel. Als u WhatsApp op pc wilt gebruiken, moet u uw Android-emulator openen (zoals, Bluestacks) en zoeken naar de TextNow- of Text Plus-app daarin.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Kun je WhatsApp gebruiken zonder telefoonnummer?

Hoewel Whatsapp een medium is dat vooral gebruikt wordt in combinatie met telefoonnummers, is het mogelijk met behulp van een open trukendoos zonder telefoonnummer te kunnen whatsappen. Kun je WhatsApp op 2 apparaten hebben? Met de nieuwe functie is WhatsApp op maximaal vier andere apparaten dan de smartphone te gebruiken. De extra apparaten mogen overigens geen andere telefoons zijn. Gebruikers moeten hun instellingen aanpassen onder het tabblad 'Gekoppelde apparaten' om mee te doen aan de test.

Kan WhatsApp op iPad zonder smartphone?

Nee, WhatsApp werkt niet op iPad zonder smartphone. WhatsApp is een platformoverschrijdende berichtenapp waarvoor een smartphone met een actieve gegevensverbinding nodig is om te functioneren. Daarvan, welke apparaten zijn gekoppeld aan mijn whatsapp? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van het apparaat of de apparaten die u gebruikt en hoe ze zijn geconfigureerd. Enkele tips die kunnen helpen zijn echter:
Controleer de sectie "Gekoppelde apparaten" in de instellingen van WhatsApp. Zo zie je alle apparaten die momenteel zijn gekoppeld aan je account.
Als je meerdere apparaten hebt, probeer je op een ervan uit te loggen bij WhatsApp en kijk je of de andere apparaten nog steeds toegang hebben tot je account.
Als je een Android-apparaat gebruikt, kun je controleren welke apparaten zijn gekoppeld aan je WhatsApp-account door naar Instellingen > Accounts > WhatsApp te gaan en te kijken naar het gedeelte "Gekoppelde apparaten".

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Heb je internet nodig om te kunnen whatsappen?

WhatsApp is één van de populairste apps voor de smartphone. Met deze app stuur je je contacten gratis berichten, foto's en video's. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is verbinding met internet. Dienovereenkomstig, kan je whatsapp gebruiken zonder abonnement? Bellen via WhatsApp is in principe gratis. Wel heb je een smartphone nodig, dus een toestel waarmee je apps kunt downloaden. En de WhatsApp app natuurlijk. Met bellen via WhatsApp maak je gebruik van een internetverbinding.

Wat gebeurt met WhatsApp bij nieuwe simkaart?

Android-telefoons hebben een Google-account nodig van de gebruiker. Op dit Google-account wordt de back-up van WhatsApp bewaard. Het is dus belangrijk om hetzelfde account te gebruiken bij installatie van een nieuwe telefoon. Er wordt automatisch dagelijks een back-up gemaakt van de gesprekken in WhatsApp. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik op whatsapp zonder telefoon? Helaas is het niet mogelijk om op WhatsApp te zijn zonder telefoon. WhatsApp vereist een actief telefoonnummer om een account aan te maken. Zodra je je telefoonnummer hebt geregistreerd bij WhatsApp, kun je de dienst gebruiken om berichten te versturen en te ontvangen, te bellen en meer.

Kan iemand anders inloggen op Mijn WhatsApp?

Nee, alleen de eigenaar van het WhatsApp-account kan zich aanmelden. WhatsApp gebruikt je telefoonnummer als accountidentificatie en aan elk telefoonnummer kan slechts één account worden gekoppeld.

Door Ian Zapalac

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn WhatsApp delen? :: Welke apparaten zijn gekoppeld aan mijn Apple ID?
Handige links