Huis > H > Hoe Kan Je Whatsapp Toegang Geven Tot Je Contacten?

Hoe kan je WhatsApp toegang geven tot je contacten?

Geef eerst toestemming.

  1. Sluit eventueel de app WhatsApp af.
  2. Tik op de app Instellingen.
  3. Tik op Apps en eventueel daarna nog een keer op Apps.
  4. Tik op WhatsApp.
  5. Tik op Machtigingen of Toestemmingen.
  6. Veeg indien nodig naar beneden over het scherm.
  7. Sleep het schuifje achter 'Contacten' naar rechts.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Men kan zich ook afvragen: waarom herkent whatsapp mijn contacten niet?

Wanneer je de telefoonnummers ziet van de contacten in plaats van de namen, moet je misschien het synchroniseren van WhatsApp resetten. Dit doe je door: Open jouw telefoon Instellingen > Accounts > WhatsApp. Tik op WhatsApp > Menu-knop > Account verwijderen. Hoe krijg ik al mijn contacten weer terug in WhatsApp? WhatsApp

Contacten vinden

  1. Je contacten gebruiken WhatsApp.
  2. Je hebt de telefoonnummers van je contacten opgeslagen in het adresboek van je telefoon.
  3. Je hebt WhatsApp toegang gegeven tot de contacten in je telefoon via je apparaatinstellingen.

Waar kan ik de nieuwe voorwaarden van WhatsApp accepteren?

De nieuwe voorwaarden kunnen worden geaccepteerd in het instellingenmenu van de WhatsApp-applicatie. Open hiervoor de applicatie en ga naar het instellingenmenu. Selecteer daar het tabblad "account" en scroll vervolgens naar beneden naar de sectie "voorwaarden en bepalingen". Onderaan die sectie staat een knop met de tekst "Accepteren". Tik op die knop om de nieuwe voorwaarden te accepteren. Dus, hoe krijg ik mijn contacten weer terug? Er zijn een paar manieren om je contacten terug te krijgen, afhankelijk van hoe ze verloren zijn gegaan en welk type apparaat je gebruikt.
Als u een iPhone gebruikt en uw contacten verloren zijn gegaan na een upgrade naar een nieuwe versie van iOS, kunt u iCloud gebruiken om ze te herstellen. Ga naar Instellingen > iCloud en schakel de optie Contacten in. Dit zal uw contacten synchroniseren met iCloud, en u kunt ze vervolgens herstellen door naar Instellingen > Algemeen > Reset > Contacten resetten te gaan.
Als u een Android-toestel gebruikt en uw contacten verloren zijn gegaan na een upgrade naar een nieuwe versie van het besturingssysteem, kunt u ze via Google herstellen. Ga naar Instellingen > Accounts & Synchronisatie en schakel de optie Contacten synchroniseren in. Dit zal uw contacten synchroniseren met Google, en u kunt ze vervolgens herstellen door naar Instellingen > Accounts & Synchronisatie > Nu synchroniseren te gaan.
Als u een Windows Phone gebruikt en uw contacten zijn verloren gegaan na een upgrade naar een nieuwe versie van het besturingssysteem, kunt u ze via Microsoft herstellen. Ga naar Instellingen > E-mail & Accounts en zet de knop Contacten synchroniseren aan. Dit zal je contacten synchroniseren met Microsoft, en je kunt ze dan herstellen door naar Instellingen > E-mail & Accounts > Nu synchroniseren te gaan.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Hoe kan ik mijn contacten synchroniseren?

Back-up en synchronisatie van apparaatcontacten

  1. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Google. Instellingen voor Google-apps.
  3. Zet Automatische back-up en synchronisatie van apparaatcontacten aan.
  4. Kies het account waarin je contacten wilt opslaan.
Trouwens, kan iedereen je naam zien op whatsapp? Tik op het tabblad Instellingen > Account > Privacy. Tik op Info. Kies wie de informatieregel mag zien: Iedereen (iedereen met WhatsApp), Mijn contacten (alleen de door u opgeslagen contactpersonen) of Niemand.

Dit in overweging nemend, kan geen contacten toevoegen whatsapp iphone?

Wanneer jouw contacten niet zichtbaar zijn in WhatsApp op je iPhone probeer het volgende:

  • Open de Instellingen van je toestel.
  • Zoek naar Privacy en tik hierop.
  • Vervolgens tik op Contacten.
  • In het nieuwe venster vind jij de Apps die toegang hebben tot je contacten.
  • Zorg ervoor dat de schakelaar naast WhatsApp aan is.
Waarom kan ik iemand niet toevoegen op WhatsApp? WhatsApp vereist dat je telefoonnummer is geverifieerd om contacten toe te voegen. Als je geen contact kunt toevoegen, kan het zijn dat de persoon die je probeert toe te voegen geen WhatsApp-account heeft gekoppeld aan zijn telefoonnummer.

Hoe haal je verwijderde berichten terug op WhatsApp?

Er zijn een paar manieren om verwijderde WhatsApp-berichten terug te halen. Eén manier is het gebruik van een gegevensherstelprogramma zoals Dr.Fone voor Android. Deze tool kan je Android-apparaat scannen op verwijderde WhatsApp-berichten en ze herstellen.
Een andere manier om verwijderde WhatsApp-berichten terug te halen is door een back-up te gebruiken. Als je een back-up van je WhatsApp-berichten hebt, kun je de berichten uit de back-up herstellen.
Om een back-up van je WhatsApp-berichten te maken, ga je naar WhatsApp-instellingen > Chats > Chatback-up. Tik op de knop "Back-up" om een back-up van je WhatsApp-berichten te maken.

Door Marquardt

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je iemand verwijdert op WhatsApp? :: Wat is de WhatsApp nummer?
Handige links