Huis > H > Hoe Wifi Delen Met Mac?

Hoe wifi delen met Mac?

De internetverbinding op de Mac delen met andere...

  1. Kies op de Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Delen' en schakel vervolgens 'Internetdeling' in de lijst met voorzieningen in.
  2. Klik op het venstermenu 'Deel de verbinding via' en kies de internetverbinding die je wilt delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

En nog een vraag, hoe wifi delen ipad?

Tik op het andere apparaat in Instellingen op 'Wifi' en kies je iPhone in de lijst met beschikbare wifinetwerken. Als er op het andere apparaat om een wachtwoord wordt gevraagd, voer je het wachtwoord in dat wordt weergegeven in 'Instellingen' > 'Persoonlijke hotspot' op je iPhone. Hoe wifi delen met pc? Selecteer de Startknop en selecteer vervolgens Instellingen > Netwerk en internet > Mobiele hotspot. Voor Mijn internetverbinding delen vanaf kiest u de internetverbinding die u wilt delen. Selecteer Bewerken > voer een nieuwe netwerknaam en een wachtwoord in > Opslaan.

Hoe deel je wifi op iPhone?

De wifi van je iPhone delen is eenvoudig. Ga gewoon naar Instellingen -> Persoonlijke hotspot en zet de schakelaar op "Aan". Je iPhone zal dan een wifi-signaal uitzenden waarmee je verbinding kunt maken met je andere apparaten. Dienovereenkomstig, hoe verbind je wifi met andere iphone? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een iPhone met een andere iPhone verbindt via WiFi, zijn hier de stappen:
1. Ga op de eerste iPhone naar Instellingen > Persoonlijke hotspot en zorg ervoor dat Persoonlijke hotspot is ingeschakeld.
2. Ga op de tweede iPhone naar Instellingen > WiFi en zoek in de lijst met beschikbare netwerken naar de eerste iPhone.
3. Selecteer de eerste iPhone in de lijst met beschikbare netwerken en voer het wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.
4. Zodra de tweede iPhone verbonden is met het WiFi-netwerk van de eerste iPhone, zou je de Persoonlijke Hotspot van de eerste iPhone moeten kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot het internet.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Vervolgens, hoe kun je je wifi delen?

Uw wifiwachtwoord delen

  1. Zorg dat uw apparaat (het apparaat dat het wachtwoord deelt) ontgrendeld is en verbonden is met het wifinetwerk.
  2. Selecteer het wifinetwerk op het apparaat dat u met het wifinetwerk wilt verbinden.
  3. Tik op uw apparaat op 'Deel wachtwoord' en vervolgens op 'Gereed'.
Hoe kan ik mijn internet delen? Androiddelen

Uw hotspot inschakelen
  1. Open op het andere apparaat de lijst met wifi-opties van dat apparaat.
  2. Selecteer de hotspotnaam van uw telefoon.
  3. Voer het hotspot-wachtwoord van uw telefoon in.
  4. Klik op Verbinden.

Mensen vragen ook: hoe kan je je locatie delen?

Je locatie delen met een vriend(in)

  1. Tik op. en kies 'Deel mijn locatie'.
  2. Typ in het veld 'Aan' de naam van de vriend(in) met wie je je locatie wilt delen (of tik op. en selecteer een contactpersoon).
  3. Tik vervolgens op 'Stuur' en geef aan hoelang je je locatie wilt delen.
Hoe kan ik mijn iPhone koppelen aan mijn iPad? Er zijn een paar verschillende manieren om je iPhone met je iPad te koppelen. Een manier is om de Bluetooth-functie op beide apparaten te gebruiken. Open hiervoor de app Instellingen op je iPhone en tik op Bluetooth. Vervolgens opent u op uw iPad de app Instellingen en tikt u op Bluetooth. Uw apparaten worden automatisch gekoppeld.
Een andere manier om je apparaten te koppelen is door de Wi-Fi-functie te gebruiken. Zorg ervoor dat beide apparaten verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Open dan op je iPhone de app Instellingen en tik op Wi-Fi. Tik op de naam van het Wi-Fi-netwerk waarmee je verbonden bent en tik vervolgens op de infoknop (de i in een cirkel). Tik in het volgende scherm op Vergeet dit netwerk. Open vervolgens op uw iPad de app Instellingen en tik op Wi-Fi. Tik op de naam van het Wi-Fi-netwerk waarmee u bent verbonden en voer het wachtwoord in. Uw apparaten zouden nu gekoppeld moeten zijn.

Je kunt ook vragen hoe kan je zien wie er verbonden is met je hotspot?

Als u wilt zien wie er momenteel met uw hotspot verbonden is, kunt u het commando "arp -a" gebruiken om de ARP-tabel te bekijken. Dit zal je het IP-adres, MAC-adres en hostnaam tonen van elk apparaat dat momenteel verbonden is met je hotspot.

Door Lurie

Vergelijkbare artikelen

Hoe vind ik mijn wifi wachtwoord op iPad? :: Hoe kan ik mijn wifi delen?
Handige links