Huis > H > Hoe Moet Je De Wii Aansluiten?

Hoe moet je de Wii aansluiten?

Sluit de stroomkabel aan op de achterkant van de Wii en vervolgens op een stopcontact of stekkerdoos. Schakel de Wii in en zet je televisie aan. Op de televisie dien je over te schakelen naar de ingang waarop je de Wii hebt aangesloten. Je zou nu het Wii-opstartscherm moeten zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Je kunt ook vragen kun je de wii aansluiten op een laptop?

Er zijn echter twee manieren om je spelsysteem toch op een computermonitor aan te sluiten: Door middel van een tv-kaart in de pc: Een tv-kaart in je pc stelt je in staat om je spelsysteem erop aan te sluiten, mits de kaart over de juiste aansluitingen beschikt (zoals RF, AV, S-Video of coaxiaal). Heeft elke tv een optische uitgang? Wanneer je televisie of soundbar geen hdmi aansluiting heeft, kies je voor een optische kabel. De optische aansluiting herken je op de televisie aan de tekst DIGITAL AUDIO OUT. De vorm van deze aansluiting is zeshoekig en de aansluiting wordt afgeschermd door een plastic klepje.

Kan een Wii op alle tv's?

De Wii kan op alle TV's zolang zij een AV-ingang hebben. De Wii zal niet werken op een TV die alleen een kabel/antenne ingang heeft. Trouwens, hoe wii aansluiten op nieuwe tv? Er zijn een paar manieren om een Wii op een nieuwe TV aan te sluiten. De gemakkelijkste manier is om een HDMI-kabel te gebruiken. Als uw TV geen HDMI-ingang heeft, kunt u een AV-kabel gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Trouwens, hoe sluit je een wii aan op een philips tv?

VIA COMPONENT

Sluit de andere kant van kabel A (AV) aan op de Wii connector. Druk op de “Source” knop op de afstandsbediening van de TV, selecteer de bron [Y/Pb/Pr] en druk “OK” op de afstandsbediening. Klaar!
Wat kost een Nintendo Wii? WiiWiiWiiWii

1Wii AV Kabel
5Nerf N-Strike
6F1 2009 Racing Wheel
7Wheelspin
8Mario & Sonic op de Olympische Spelen

Kan je op elke tv een soundbar aansluiten?

Waar je op moet letten is of zowel je tv als je soundbar HDMI ARC (Audio Return Channel) ondersteunt. Dit is belangrijk want middels HDMI ARC kan audio van de tv teruggestuurd worden naar de soundbar en wordt dus via de speaker weergegeven. Deze optie moet zowel op de tv als op het het audiosysteem ingeschakeld worden. Wat is een optische audio uitgang? Een optische audio-uitgang is een digitale audio-uitgang die gebruik maakt van een glasvezelkabel om het bronapparaat met de luidsprekers te verbinden. De optische audio-uitgang kan een digitaal signaal dragen met een hogere kwaliteit dan een analoog signaal.

En nog een vraag, heeft elke tv een hdmi arc aansluiting?

De meeste tv's hebben tegenwoordig een HDMI ARC-aansluiting. Hiermee kunt u uw TV aansluiten op uw soundbar of home cinema systeem.

Door Cordova

Vergelijkbare artikelen

Hoe Wii aansluiten op tv HDMI? :: Hoe zet je prive wifi uit?
Handige links