Huis > H > Hoe Zet Ik Wii Spellen Op Externe Harde Schijf?

Hoe zet ik Wii spellen op externe harde schijf?

Zorg dat je externe harde schijf aangesloten is op je computer voor je verder kan.

  1. Druk nu op het tabblad Drive 1.
  2. Vervolgens vul je bij 'Inactive' de externe harde schijf in, bijvoorbeeld P, indien deze in slot P zit.
  3. Ga vervolgens naar het tabblad 'Files' en druk op Add.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen hoe werkt homebrew channel?

Dus wat is het Homebrew Channel? Het is gewoon hoe het klinkt, een kanaal, net als de Netflix of Nintendo eShop. Kanalen zijn eigenlijk niets meer dan de Nintendo-versie van apps. Dus als je een kanaal opent, krijg je alleen nog meer functies dan alleen maar games spelen. Hoe moet je een Wii resetten? Er zijn een paar manieren om een Wii te resetten. Eén manier is om de stekker van de Wii uit het stopcontact te halen en dan de aan/uit-knop ongeveer 5 seconden ingedrukt te houden. Dit zal de Wii om veroorzaken te resetten en opnieuw op te starten. Een andere manier is om naar het instellingenmenu van de Wii te gaan en de optie "Reset" te selecteren. Dit zal de Wii terugzetten naar zijn standaardinstellingen. Tot slot kun je de Wii ook resetten door de batterijen uit de Wii-afstandsbediening te halen en dan de aan/uit-knop ongeveer 20 seconden ingedrukt te houden.

Wat is homebrew Wii?

Homebrew Wii is een soort software waarmee gebruikers niet-ondertekende code kunnen uitvoeren op hun Nintendo Wii-spelcomputer. Dit omvat spellen, toepassingen en emulators die niet door Nintendo zijn goedgekeurd. Homebrew kan worden uitgevoerd op een Wii zonder een modchip, maar het vereist een gespecialiseerde SD-kaart en een manier om de software op de kaart te laden.

Door Demetria

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je gratis Wii spellen downloaden? :: Kunnen de spellen van de Wii U op de Wii?
Handige links