Huis > W > Welke App Opent Epub?

Welke app opent ePub?

Met welke ePub Reader kan ik ebooks openen?

 1. Calibre. Het programma Calibre is een uitgebreide beheersoftware voor ebooks in diverse bestandsformaten.
 2. Adobe Digital Editions. Digital Editions van Adobe is misschien wel de meestgebruikte software voor het openen en weergeven van ebooks op pc's en laptops.
 3. FBReader.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je een ePub bestand openen?

Wil je het op je computer lezen? Er is een programma dat ePub-bestanden aankan. Je kunt Adobe Digital Editions gebruiken om ePub-bestanden te openen. Er is een programma voor zowel PC als Mac.

Hoe open ik een ePub bestand op tablet?

Zo lees je epub-bestanden op je Android-tablet

 1. Installeer een e-reader-app. Er zijn zeer uiteenlopende e-reader-apps beschikbaar met heel veel verschillende mogelijkheden en opties.
 2. Lokaliseer bestand. In de app kun je heel gemakkelijk epub-bestanden openen en toevoegen aan je bibliotheek via files.
 3. Lezen maar!
Dienovereenkomstig, kan ik een ebook lezen op mijn laptop? Adobe Digital Editions is het bekendste programma om e-Books op pc's en laptops te openen en weer te geven. Deze software heeft u ook nodig als u e-Books heeft gekocht die zijn beveiligd met Adobe DRM. Download Adobe Digital Editions. Een e-Book in PDF-formaat leest u meestal met Adobe Reader.

Dit in overweging nemend, hoe open ik epub op iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een epub-bestand op uw iPhone te openen. Eén manier is om de iBooks-app te gebruiken die al op uw toestel is geïnstalleerd. U kunt het epub-bestand naar uw iPhone synchroniseren met iTunes of u kunt het bestand naar uzelf e-mailen en het openen in de iBooks-app.
Een andere manier om een epub-bestand op je iPhone te openen is met een app van derden, zoals Stanza of GoodReader. Deze apps kun je downloaden in de App Store en je kunt er epub-bestanden mee openen en lezen op je toestel. Waarom opent ePub niet? ePub is een bestandsformaat voor digitale boeken. Het is ontworpen voor reflowable inhoud, wat betekent dat de tekst kan worden aangepast aan verschillende schermformaten. ePub-bestanden kunnen worden geopend met verschillende softwareprogramma's, maar ze zijn niet compatibel met alle apparaten. Een reden waarom een ePub-bestand niet kan worden geopend is dat het bestand beschadigd is. Een andere reden is dat het apparaat waarop u het bestand probeert te openen niet compatibel is met het ePub-formaat.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Dienovereenkomstig, welke epub reader voor windows 10?

Als er geen andere app op je Windows 10 systeem staat die EPUB bestanden leest, dan is Edge de nieuwe default applicatie en kun je simpelweg dubbelklikken op een EPUB bestand. Trouwens, kun je een ebook lezen op een tablet? E-books zijn er in verschillende bestandsformaten. Naast PDF en EPUB heb je ook minder bekende bestandsformaten als MobiPocket. E-readers ondersteunen over het algemeen de meest bestandsformaten, maar voor je tablet zal je voor sommige formaten een aparte app moeten downloaden.

Dus, waar kan ik ebooks illegaal downloaden?

moetillegaleebooksdownloaden

Illegaal ebooks downloaden

 • The Pirate Bay.
 • 1337X.
 • RARBG.
 • TorrentDownloads.
 • IPTorrents.
 • LimeTorrents.
 • BitTorrent.
Waar kan ik ePub downloaden? Op de website van de uitgever kun je het ePub-bestand downloaden. Dit is meestal de plek waar je het boek hebt gekocht. Als je het boek bij een online boekwinkel hebt gekocht, kun je het ePub-bestand ook daar downloaden.

Dus, hoe kan ik online een boek lezen?

Zo, hoe kan ik een boek online lezen?
Er zijn verschillende manieren waarop u een boek online kunt lezen. Als het boek in het publieke domein is, kunt u het boek gratis downloaden van een website zoals Gutenberg.org. Als het boek nog niet in het publieke domein is, kunt u het boek kopen of huren via een website zoals Amazon.com of Google Play Books.

Door Rosamond Stebbins

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je online een boek lezen? :: Waar gratis ebooks downloaden illegaal?
Handige links