Huis > K > Kan Je Sporten Met Apple Watch?

Kan je sporten met Apple Watch?

De Apple Watch meet ook je sportprestaties en slaat die offline op. Er zijn diverse apps van derden waarmee je de prestaties van allerlei sporten kunt meten. Denk aan RunKeeper, Strava en Runtastic. Tegelijk wordt de Workout-app van Apple zelf ook steeds verder uitgebreid met meer sporten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dienovereenkomstig, wat is een apple watch sport?

De Apple Watch Sport is een speciale versie van de Apple Watch die is ontworpen voor actieve gebruikers. Het horloge is lichter en dunner dan de normale Apple Watch, en heeft een speciale sportband die comfortabel is tijdens het sporten. De watch is ook waterdicht tot 50 meter, wat betekent dat je ermee kunt zwemmen. Welke workout voor fitness Apple Watch? Er zijn verschillende opties voor een fitness-workout met de Apple Watch. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling of een fietstocht maken met de Watch en de Workout-app. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de Watch om je hartslag, stappen en activiteit te meten.

Door Ameline

Vergelijkbare artikelen

Waar koop je Apple Watch bandjes? :: Welke apps op Samsung watch?
Handige links