Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Scherm Zwart Wordt?

Wat moet je doen als je scherm zwart wordt?

Wat moet ik doen als het scherm zwart blijft wanneer ik op de aan-uitknop druk?

  1. Zorg dat de helderheid en het contrast correct zijn ingesteld.
  2. De beeldschermuitvoer kan zijn ingesteld op een externe monitor.
  3. Als u een extern beeldscherm gebruikt, controleert u of dit op het stopcontact is aangesloten en is ingeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat doen als computerscherm zwart is?

Microsoft geeft als oplossing om de 'good old' ctrl alt delete-toetsen in te drukken als je bij het starten van Windows 10 een zwart scherm krijgt. Hiermee haal je niet alleen taakbeheer te voorschijn als je ingelogd bent, maar krijg je ook de Aan/Uit-knop te zien in de rechter benedenhoek. Wat moet je doen als je een zwart scherm hebt? Druk tegelijkertijd op de Windows -toets + Shift + Ctrl + B. Dit zou het scherm terug moeten brengen. Pas vervolgens eventuele Windows -updates toe. Door de pc in de veilige modus te starten, kunt u het probleem verkleinen.

Hoe TPM inschakelen in BIOS?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het proces om TPM in BIOS in te schakelen varieert naargelang het merk en model van je computer. U kunt de optie om TPM in te schakelen echter meestal vinden in de BIOS-beveiligingsinstellingen. Zodra je de relevante instelling hebt gevonden, moet je TPM inschakelen en vervolgens het BIOS opslaan en afsluiten. Je kunt ook vragen hoe kom je in je uefi? Om in uw UEFI instellingen te komen, moet u het BIOS menu openen. Dit kun je doen door je computer opnieuw op te starten en op een toets te drukken als daarom wordt gevraagd. De toets die je moet indrukken verschilt per fabrikant, maar is meestal F2, F12 of Del. Zodra je in het BIOS-menu bent, zoek je naar een tabblad of sectie met het label "Boot". In de Boot sectie zou je een optie voor "UEFI Boot" moeten zien. Selecteer deze optie en sla uw wijzigingen op.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dit in overweging nemend, hoe secure boot uitschakelen?

Pal voor het doorstarten van Windows 10, kunt u met behulp van een speciale functietoets (meestal de <F2>) de BIOS-setup openen. En ergens bij de geavanceerde instellingen in die BIOS-setup vindt u dan het door u gewenste 'Secure Boot' dat u vervolgens op 'Disabled' kunt zetten. Waar staat veilige modus Samsung? 1 Zorg ervoor dat je toestel uitstaat en zet deze vervolgens weer aan door de aan-toets ingedrukt te houden. 2 Als de animatie afspeelt, houd dan de volumetoets naar beneden ingedrukt totdat het vergrendelingsscherm verschijnt. 3 De veilige stand wordt nu ingeschakeld, dit is linksonder in beeld zichtbaar.

Wat doet veilige modus?

Het is helemaal niet gek als je nog nooit van de veilige modus in Android hebt gehoord. Door deze zogenoemde 'safe mode' aan te zetten, maakt je smartphone alleen gebruik van de standaard-apps die er al vanaf het begin op staan. Alle andere applicaties, zoals WhatsApp en geïnstalleerde games, zijn niet te gebruiken. Dus, kan gsm niet meer uitzetten? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke mobiele telefoon en het besturingssysteem dat u gebruikt. Over het algemeen hebben de meeste mobiele telefoons echter een optie om de telefoon uit te schakelen in het instellingenmenu. Als u deze optie niet kunt vinden, kunt u de handleiding van uw mobiele telefoon raadplegen of contact opnemen met de fabrikant voor hulp.

Hoe doe je F8?

Er zijn twee manieren om een F8 te doen:
1. Houd de fn-toets ingedrukt en druk dan op de f8-toets.
2. Houd de fn-toets ingedrukt, houd dan de shift-toets ingedrukt en druk dan op de f8-toets.

Door Augustine Roseum

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik lettergrootte? :: Hoe laat wordt de tijd verzet?
Handige links