Huis > H > Hoe Kan Ik Microsoft News Verwijderen?

Hoe kan ik Microsoft News verwijderen?

Nieuws en interesses uitschakelen Om Nieuws en interesses in het systeemvak in Windows 10 te verwijderen klikt u met de rechtermuisknop op een vrije ruimte in de Windows taakbalk. In het menu klikt u op Nieuws en interesses en daarna klikt u op Uitschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe kan ik bepaalde programma's verwijderen?

Ooit geïnstalleerde software kan het beste op de reguliere manier worden verwijderd via het onderdeel Software (XP)/Programma's en onderdelen (8/7/Vista) in het configuratiescherm (in Windows 8 ook te bereiken via de optie Installatie ongedaan maken in de app-balk die wordt getoond na activeren van een snelkoppeling in Wat is deinstalleren? Verwijderen van geïnstalleerde software.

Dienovereenkomstig, wat is de sneltoets voor slaapstand?

Er is geen specifieke sneltoets voor de slaapstand, maar er zijn een paar manieren om uw computer snel in slaapstand te zetten. Een manier is om op de Windows-toets + R te drukken, "powercfg.cpl" in te typen en vervolgens op het tabblad "slaapstand" te klikken. Vanaf hier kunt u op de knop "slaapstand" klikken om uw computer onmiddellijk in slaapstand te zetten. Een andere manier is om het menu Start te openen, op de aan/uit-knop te klikken en dan de optie "slaapstand" uit het menu te kiezen. Wat verbruikt een computer in slaapstand? Wanneer een computer in de slaapstand staat, verbruikt hij een zeer kleine hoeveelheid stroom. Dit komt omdat de computer niet actief iets doet en in wezen in een stand-by-modus met laag stroomverbruik staat. De hoeveelheid stroom die wordt verbruikt hangt af van de specifieke computer en hoe deze is geconfigureerd, maar het is meestal een zeer klein deel van de stroom die de computer gebruikt wanneer deze is ingeschakeld en actief is.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe zet je slaapstand op het bureaublad?

Hoe kan ik een Snelkoppeling op mijn Bureaublad zetten om de PC in de Slaapstand te zetten? Klik het Bureaublad aan met de rechter muisknop. Kies voor 'Nieuw' en 'Snelkoppeling'. Dit in overweging nemend, welke programma's moet je hebben op je pc? Wij zetten 10 nuttige programma's voor elke PC voor je op een rijtje!

  • Hardware Monitor. Het gratis programma Hardware Monitor doet wat de naam doet vermoeden.
  • CCleaner.
  • 3D Mark/FurMark/PC Mark.
  • VLC media player.
  • GeForce Experience en Radeon Software Crimson.
  • Power ISO.
  • WinRar/7-Zip.
  • Partition Wizard.

Waar staan programma's in Windows 11?

Klik in Windows 11 op de Startknop > Alle apps. De meest gebruikte programma's staan bovenaan het Startmenu en daaronder staat een alfabetische lijst met alle programma's die op de pc staan. Wat zijn de essentiële onderdelen van een Windows computer? Een Windows-computer heeft meestal een CPU, geheugen, opslag, een optisch station, in- en uitvoerpoorten en een voeding. De CPU is het brein van de computer en is verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens. In het geheugen worden gegevens tijdelijk opgeslagen terwijl de CPU ermee bezig is. Opslag is waar gegevens permanent worden opgeslagen, zoals op een harde schijf. Het optische station wordt gebruikt voor het lezen en schrijven van gegevens op optische media, zoals cd's en dvd's. Input/output poorten worden gebruikt om de computer aan te sluiten op andere apparaten, zoals een toetsenbord, muis, monitor en printer. De voeding voorziet alle andere onderdelen van stroom.

Wat zijn optionele onderdelen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de context. In het algemeen zijn optionele componenten componenten die niet vereist zijn voor de basiswerking van een systeem of product, maar die kunnen worden toegevoegd om de prestaties of mogelijkheden ervan te verbeteren. Een auto kan bijvoorbeeld worden geleverd met optionele voorzieningen zoals een zonnedak of een navigatiesysteem.

Door Abixah

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je je schermtijd zien op Windows 10? :: Hoelang duurt Systeemherstel Windows 11?
Handige links