Huis > H > Hoe S-Modus Uitschakelen?

Hoe s-modus uitschakelen?

S-modus uitschakelen in Windows 10

  1. Klik linksonder op het Windows logo, selecteer 'Instellingen' bij het tandwiel icoontje, ga dan naar 'Bijwerken en beveiliging' en vervolgens 'Activering'.
  2. Hier selecteer je 'Overschakelen naar Windows 10 Home' of 'Overschakelen naar Windows 10 Pro'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je donkere modus uit?

Ga naar de instellingen van uw toestel als u een hogere versie van het besturingssysteem gebruikt. Om de donkere modus in te schakelen, tikt u op Donker. Om de donkere modus uit te schakelen, tikt u op het licht.

Wat is het verschil tussen Windows 10 en 10s?

Windows 10 in S-modus is een lichter besturingssysteem en daarmee sneller dan Home en Pro. Daarnaast gaat de batterij langer meer. Met Windows 10 in S-modus heb je alleen de keuze uit de apps die verkrijgbaar zijn in de Windows Store. Zo heb je minder kans om virussen binnen te halen via besmette downloads of software. Is Windows 11 gratis? Microsoft kondigde op Windows 11 aan. Windows gebruikers downloaden de langverwachte upgrade gratis. De nieuwe versie kwam op 5 oktober uit.

Hoe kan ik Windows 11 uitschakelen?

Windows 11 bestaat niet. Wat is het verschil tussen Windows 10 Pro en Home? Windows 10 Pro is een meer geavanceerde versie van het Windows 10-besturingssysteem. Het bevat alle functies van Windows 10 Home, plus extra functies en tools voor zakelijke en krachtige gebruikers. Windows 10 Pro biedt ook toegang tot meer geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals BitLocker-schijfversleuteling en de mogelijkheid om toe te treden tot een domein.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik donkere modus uit?

Ga naar de instellingen app op je telefoon en schakel het Donkere thema in of uit.

Wat is Windows 11 SE?

Windows 11 SE is een nieuwe editie van Windows 11 speciaal gebouwd voor studenten en scholen. Het is beschikbaar op nieuwe goedkope apparaten die worden verkocht aan klanten in het onderwijs. Dienovereenkomstig, waarom windows 10s? Windows 10 in S-modus is ontworpen voor beveiliging en prestaties, waarbij uitsluitend apps uit de Microsoft Store worden gebruikt. Als u een app wilt installeren die niet beschikbaar is in de Microsoft Store, moet u de S-modus uitschakelen. Het uitschakelen van de S-modus kan niet worden teruggedraaid.

Je kunt ook vragen wat kost een licentie windows 10?

Gangbare prijzen zijn daarbij circa 100 euro voor Home en 145 voor Pro. De (zakelijke) Enterprise-licenties kun je alleen als pakket kopen en via speciale contracten met Microsoft of Microsoft-partners. Wat is de meest recente versie van Windows 10? De meest recente versie van Windows 10 is de May 2020 Update. Deze update bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen, waaronder ondersteuning voor het aankomende besturingssysteem Windows 10X.

Hoe lang blijft Windows 11 gratis?

Er is geen vast antwoord op hoe lang Windows 11 gratis blijft. Microsoft biedt echter meestal nieuwe versies van Windows gratis aan voor een beperkte tijd na de release. Windows 10 werd bijvoorbeeld uitgebracht in juli 2015 en bleef een jaar lang gratis. Daarom is het waarschijnlijk dat Windows 11 ook minstens een jaar na de release gratis zal zijn.

Door Hernando Godinez

Vergelijkbare artikelen

Wat gaat Windows 11 kosten? :: Hoe Windows 11 uitzetten?
Handige links