Huis > H > Hoe Kan Ik Een Computer Op Afstand Besturen?

Hoe kan ik een computer op afstand besturen?

Als je iemand via internet mee wilt laten kijken naar je scherm, bijvoorbeeld om te helpen met een pc-probleem, is het gratis TeamViewer ideaal. Je geeft de gast toestemming via een code. Die andere persoon kan meekijken en met jouw toestemming de besturing van de computer overnemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer?

Zorg ervoor dat je Windows 10 Pro hebt en stel de pc in om externe verbindingen toe te staan. Selecteer Start wanneer u klaar bent.

Bovendien, is quick assist gratis?

Microsoft Quick Assist is een Windows 10 app dat het mogelijk maakt een computer te delen over een network of Internet verbinding, zo dat de ene persoon de andere kan helpen met computer problemen. Dus Quick Assist is precies wat ik zocht – en ik hoef geen extra software te installeren en het is nog eens gratis ook. Hoe start ik Quick Assist? Selecteer Start > Quick Assist. Selecteer Start > Quick Assist (of selecteer de Startknop, typ Quick Assist in de zoekbalk en selecteer het vervolgens in de resultaten). Selecteer Iemand anders helpen en stuur de zescijferige code naar de persoon die u helpt.

Hoe gebruik je Quick Assist?

Snelle assistentie is een functie in Windows 10 waarmee je hulp kunt krijgen van een vriend of expert wanneer je die nodig hebt. U kunt Snelle assistentie gebruiken om uw scherm met iemand te delen, zodat deze kan zien wat u doet en u kan helpen een probleem op te lossen. Snelle assistentie is een geweldige manier om hulp te krijgen met uw computer zonder dat u uw huis of kantoor hoeft te verlaten. Wat dit betreft, hoe neem je iemand zijn scherm over? Aangenomen dat je doelt op het overnemen van iemands computerscherm:
Er zijn een paar manieren om iemands computerscherm over te nemen. Eén manier is het gebruik van een remote desktop protocol (RDP) tool zoals Microsoft Remote Desktop. Met dit programma kunt u via een netwerk verbinding maken met een andere computer en zijn scherm bekijken. Een andere manier is het gebruik van een tool voor schermdeling zoals Skype of Google Hangouts. Met deze tools kunt u uw scherm delen met een andere persoon en die kan het in realtime bekijken.

Gerelateerde artikelen

Is mijn computer geschikt voor 4K?

Er zijn aansluitingen. Voor een 2160p-beeldsignaal hebben uw 4k-beeldscherm en uw pc of laptop verschillende aansluitingen nodig. 4K kan met sommige aansluitingen met 60 beelden per seconde worden bekeken.

Hoe werkt Hulp op afstand?

PC-problemen extern oplossen met Hulp op afstand en Easy Connect

  1. Typ in het zoekvak op de taakbalk opnieuw de tekst hulp op afstand en selecteer Iemand uitnodigen om verbinding te maken met de pc en u te helpen of aanbieden om iemand anders te helpen.
  2. Selecteer Een vertrouwd iemand uitnodigen om u te helpen.
Waar vind ik extern bureaublad? Stel de pc waarmee u verbinding wilt maken, zo in dat externe verbindingen zijn toegestaan:
  1. Controleer of u Windows 10 Pro hebt.
  2. Wanneer u klaar bent, selecteert u Start > Instellingen > Systeem > Extern bureaublad en schakelt u Extern bureaublad inschakelen in.

Vervolgens, wat moet je doen als je je scherm niet kan delen?

Om dit te doen ga je naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Veiligheid & Privacy' > 'Privacy'. Klik dan op 'Scherm opname' ('Screen recording') en zorg dat Google Chrome toegang heeft tot je scherm. Let op! Je moet Google Chrome na deze wijziging helemaal sluiten en opnieuw starten. Hoe scherm delen via HDMI? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw scherm kunt delen via HDMI. Eén manier is om een HDMI-kabel te gebruiken om uw computer aan te sluiten op een tv of monitor. Zo kunt u het scherm van uw computer spiegelen op de tv of monitor. Een andere manier is het gebruik van een HDMI-splitter. Hiermee kunt u uw computer op twee verschillende HDMI-apparaten aansluiten en uw scherm met beide apparaten delen.

Dit in overweging nemend, hoe kun je het beeldscherm draaien?

Er zijn een paar manieren om het scherm op een computer te draaien:
1. Gebruik de sneltoets: Ctrl+Alt+pijltoets (links, rechts, omhoog of omlaag).
2. Pas de schermresolutie aan: klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer "Schermresolutie" en gebruik vervolgens het keuzemenu "Oriëntatie" om de gewenste rotatie te selecteren.
3. Gebruik een schermrotatietool: er zijn verschillende gratis en betaalde schermrotatietools online beschikbaar; met veel daarvan kunt u aangepaste sneltoetsen of muisknoppen instellen om het scherm te roteren.

Door Cassilda

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt any Desk? :: Wat is Windows 10 S Home?
Handige links