Huis > H > Hoe Kan Ik Mij Afmelden Bij Live Mail?

Hoe kan ik mij afmelden bij Live Mail?

Afmelden bij Windows

  1. Druk op Ctrl+Alt+Delete.
  2. Klik op Afmelden.
  3. Als een melding over niet-opgeslagen wijzigingen in programma's verschijnt, geeft u aan of u ze wel of niet wilt opslaan.
  4. De programma's op de computer worden afgesloten en u wordt afgemeld. Dit kan een paar minuten duren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Xbox Live Gold gratis?

Als je online een free-to-play game wilt spelen, hoef je geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold. In totaal zijn er vijftig games inbegrepen, waarvoor je geen abonnementsgeld meer hoeft te betalen.

Wat dit betreft, hoe ontkoppel je microsoft account?

Om een account van uw pc te verwijderen, volgt u de volgende stappen:

  1. Selecteer Start> Instellingen> Accounts> Toegang tot werk of school.
  2. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verbinding verbreken.
  3. Selecteer Ja om uw acties te bevestigen.
Hoe verwijder ik administrator account Windows 10? Ga naar Instellingen -- Accounts -- Gezin en andere personen. Daar zou dat eerste admin-account vermeld moeten zijn. Rechtsklik er op --> Verwijderen.

Kan Outlook account niet verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom u een Outlook-account niet kunt verwijderen. Een mogelijkheid is dat het account is ingesteld als een Exchange-account en dat u geen toestemming hebt om het te verwijderen. Een andere mogelijkheid is dat het account is ingesteld als POP3- of IMAP-account en dat u geen toestemming hebt om het te verwijderen. Ten slotte is het mogelijk dat het account is ingesteld als een Microsoft-account en dat u geen toestemming hebt om het te verwijderen. Hoe kan je een mail verwijderen? Om een mail te verwijderen, opent u de mail en klikt u op het verwijder-icoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Hoe kan ik me afmelden bij Outlook?

Selecteer in Outlook.com uw accountafbeelding boven in het scherm. Selecteer Afmelden. Waarom moet je uitloggen? Je programma's blijven openstaan en je kunt snel weer verder waar je bent gebleven. Maar je kunt de computer wel veilig verlaten. Als je uitlogt betekent dit dat je je programma's op een ander moment weer opnieuw op moet starten. Dit doe je als je voor langere tijd de computer verlaat.

Je kunt ook vragen hoe kan ik uitloggen bij outlook app?

Klik op je naam of gebruikersnaam rechts bovenaan het scherm. Klik op Uitloggen. Je zult de volgende keer dat je Outlook online gebruikt online moeten inloggen. Kan gebruikersaccount niet verwijderen? Als u een gebruikersaccount niet kunt verwijderen, komt dat waarschijnlijk door een van de volgende redenen:
-De account is momenteel ingelogd
-De account is de laatste beheerdersaccount
-De account heeft actieve processen of programma's lopen

Hoe verwijder je een Google-account van een apparaat?

Om een Google-account van een apparaat te verwijderen, meldt u zich eerst aan bij het apparaat met het account dat u wilt verwijderen. Open vervolgens de app Instellingen en ga naar de instellingen voor Accounts & Synchronisatie. Tik op het account dat u wilt verwijderen, tik vervolgens op de menuknop en tik op Account verwijderen.

Door Elwyn Tomczak

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Windows Mail verwijderen? :: Hoe inloggen op Live NL?
Handige links