Huis > H > Hoe Verwijder Ik De Zoekgeschiedenis?

Hoe verwijder ik de zoekgeschiedenis?

Je geschiedenis wissen

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer.
  3. Tik op Browsegegevens wissen.
  4. Doe het volgende naast Periode:
  5. Vink het selectievakje naast Browsegeschiedenis aan.
  6. Verwijder de vinkjes bij de andere gegevens die je niet wilt verwijderen.
  7. Tik op Gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Trouwens, hoe verwijder je zoekwoorden?

Zoekgeschiedenis wissen op Android: zo doe je dat

  1. Open de Chrome-app op je Android-smartphone of -tablet;
  2. Tik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm;
  3. Kies 'Geschiedenis' en tik op 'Browsegegevens wissen';
  4. Geef aan wat je allemaal wil verwijderen;
  5. Tik rechtsboven op 'Alles' om de tijdsperiode te wijzigen;
Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? Basis. Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'.

Hoe kom ik in mijn geschiedenis?

Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot uw geschiedenis in de meeste webbrowsers. Eén manier is door op de toetsen Ctrl+H op uw toetsenbord te drukken. Dit opent een nieuw tabblad of venster met uw recente geschiedenis. U kunt ook op het menupictogram in uw browser klikken en "Geschiedenis" selecteren in het uitklapmenu. Ook dan verschijnt een lijst met uw recente geschiedenis. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn verwijderde geschiedenis terughalen? Er zijn een paar manieren om je verwijderde geschiedenis terug te halen, afhankelijk van hoe ze werd verwijderd en welk systeem je gebruikt. Als u uw geschiedenis per ongeluk hebt verwijderd of als deze om een andere reden verloren is gegaan, kunt u proberen deze te herstellen vanaf een back-up. Als u Google Chrome gebruikt, kunt u ook proberen de geschiedenis van Chrome te herstellen. Als uw geschiedenis door iemand anders is verwijderd, kunt u proberen een herstelprogramma zoals Recuva te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Men kan zich ook afvragen: waar blijft verwijderde geschiedenis?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Hoe verwijder je Google geschiedenis op iPhone? Je browsergegevens verwijderen

  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Geschiedenis .
  3. Tik onderaan op Browsegegevens wissen.
  4. Selecteer de typen gegevens je wilt verwijderen.
  5. Tik op Browsegegevens wissen. Browsegegevens wissen.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Gereed.

Je kunt ook vragen hoe krijg je iets van google af?

Zoekresultaten verwijderen

Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan.
Je kunt ook vragen hoe verwijder je je geschiedenis op iphone? Er zijn een paar manieren om je geschiedenis op de iPhone te wissen. Eén manier is om naar Instellingen > Safari > Wis geschiedenis en websitegegevens te gaan. Dit zal uw geschiedenis en cookies wissen. Een andere manier is om naar Instellingen > Algemeen > Gebruik > Opslag beheren te gaan. Dit toont u een lijst van apps en hun gegevensgebruik. U kunt dan Safari selecteren en op de knop "Bewerken" tikken. Vanaf hier kunt u individuele geschiedenisitems verwijderen door op de "-"-knop ernaast te tikken.

Bovendien, hoe lang blijft geschiedenis bewaard?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de interpretatie. Sommige mensen zeggen dat de geschiedenis duurt zolang er gegevens over het verleden zijn, terwijl anderen zeggen dat de geschiedenis slechts zover teruggaat als het menselijk geheugen. In beide gevallen is er geen eenduidig antwoord op de vraag hoe lang de geschiedenis duurt.

Door Arlie

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik alleen zwart wit printen? :: Hoe verwijder je je geschiedenis op Google Chrome?
Handige links