Huis > H > Hoe Selecteer Je Alles In Google Docs?

Hoe selecteer je alles in Google Docs?



Google

Veelgebruikte acties
Tekst selecteren met het toetsenbord
Alles selecterenCtrl + a
Niets selecterenHoud Ctrl + Alt ingedrukt, druk op u, daarna op a
Selectie uitbreiden met één tekenShift + Pijl-links/rechts

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoeveel woorden heeft een verslag?

Een hbo-scriptie is gemiddeld 15.000 woorden lang, een bachelorscriptie heeft tussen de 7.000 en 12.000 woorden en een masterscriptie is meestal tussen de 12.000 en 20.000 woorden lang. Bovendien, hoeveel zinnen zijn 150 woorden? Een zin telt gemiddeld elf woorden, een A4'tje telt gemiddeld 32 tot 35 zinnen. Op een A4'tje staan gemiddeld 350 tot 400 woorden. Vanwege het lettertype en de regelafstand soms iets minder, soms iets meer. We praten dan wel over een vol A4'tje met een standaardopmaak en voor 80 à 90% volgeschreven.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel woorden voor een artikel?

Er is geen vast antwoord op de vraag hoeveel woorden een artikel moet hebben, omdat dit kan variëren afhankelijk van het onderwerp, het doel van het artikel en het publiek waarvoor het bedoeld is. Een algemene vuistregel is echter dat een artikel ongeveer 800 woorden moet tellen om een uitgebreid overzicht van het onderwerp te kunnen geven zonder te lang te worden. Hoe tel je woorden zonder voetnoten? Om woorden zonder voetnoten te tellen, kunt u een woordenteller zoals WordCounter.net gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoeveel woorden heb je nodig om 10 minuten te praten?

Het gemiddelde aantal woorden per minuut in Nederland is 130. Dat is dus iets meer dan twee woorden per seconde. Voor 10 minuten presenteren in een gemiddeld tempo heb je 1300 woorden nodig. Hoeveel is 300 woorden? Er staan namelijk gemiddeld 250 tot 300 woorden op één bladzijde van een boek. Met 1000 woorden beschik je over 4 pagina's. Dit zou betekenen dat een volgeschreven A4, 2 boekpagina's oplevert.

Welke knop Alles selecteren?

En gebruik de sneltoets Ctrl+A om álles te selecteren. Probeer vooral Ctrl+A (Windows) of Cmd+A (Mac) maar eens! Als de tekst die je selecteert bewerkbaar is, dan kun je een nieuwe tekst direct over de geselecteerde tekst heen typen of plakken. Hoe kan ik een tekst selecteren? Er zijn een paar manieren om tekst te selecteren, afhankelijk van wat u met de geselecteerde tekst wilt doen.
Als u alleen tekst wilt markeren om deze later te kunnen lezen, kunt u met de muis klikken en slepen over de tekst die u wilt selecteren. De tekst wordt dan blauw gemarkeerd.
Als u de tekst wilt kopiëren en plakken, kunt u de sneltoets Ctrl+C gebruiken om de tekst te kopiëren en Ctrl+V om hem te plakken.
Als u de tekst wilt verwijderen, gebruikt u de sneltoets Ctrl+X om de tekst te knippen en vervolgens Ctrl+V om hem te plakken.
Als u ten slotte alle tekst op een pagina wilt selecteren, kunt u de sneltoets Ctrl+A gebruiken.

Hoe pagina selecteren?

Om een pagina te selecteren, klikt u eerst op het tabblad "Pagina's" in de linker zijbalk. Klik vervolgens op de pagina die u wilt selecteren in de lijst met pagina's die verschijnt.

Door Warwick Motonaga

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je correctie aan in Word? :: Welke typecursus volwassenen?
Handige links