Huis > H > Hoe Lang Mag Je Wachten Bij Wordfeud?

Hoe lang mag je wachten bij Wordfeud?

Geen probleem, je mag namelijk 72 uur de tijd nemen om een nieuw woord neer te leggen. Reageer je niet voor die tijd, dan wint de tegenstander automatisch. Hulp nodig? Hier kun je woorden maken met letters voor Wordfeud.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wie vond de wisselstroomgenerator uit 5 letters?

Nikola Tesla is bij het grote publiek vooral bekend als de uitvinder van de wisselstroomgenerator, de wisselstroomelektromotor en van andere belangrijke componenten van het huidige elektriciteitsnet. Dienovereenkomstig, hoe noem je een woord waarvan de letters door elkaar staan? Een anagram of letterkeer is een woord of zin, gevormd uit de letters van een ander woord of een andere zin maar in een andere volgorde. Het maken van anagrammen is een geliefd woordspel. Anagrammen worden ook vaak gebruikt als pseudoniem.

Welke woorden Kun je maken met een rekenmachine?

Er zijn een beperkt aantal woorden die met een rekenmachine kunnen worden gemaakt. De meest voorkomende woorden zijn "on", "no", "ne" en "an". Er zijn echter ook andere woorden die gemaakt kunnen worden, zoals "bo", "be", "bi" en "ba". Wat is een Aqua? Een Aqua is een waterwezen in de Pokémon-wereld. Ze staan bekend om hun vermogen om water te beheersen en helpen mensen in tijden van nood.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Wat dit betreft, wat is meervoud van aqua?

Het meervoud aquae was bij de Romeinen in gebruik, om geneeskrachtige bronnen aan te wijzen, die grootendeels heden ten dage nog bestaan. Hiertoe behooren Aquae in Pannonië, het tegenwoordige Baden bij Weenen,— A. Wat is het meervoud van Aqua?

enkelvoudmeervoud
nominatiefaquaaquae
genitiefaquaeaquārum
datiefaquaeaquīs
accusatiefaquamaquās

Dienovereenkomstig, hoeveel nederlandse woorden zijn er met een q?

Slechts 1 op de 915 woorden begint met een q (0,11%) en 1 op de 2840 met een x (0,04%). Maar het slechtst af is de y: niet meer dan 1 op de 3230 (0,03%) woorden begint met die letter. Hoeveel van elke letter in Wordfeud? Er zijn 102 tegels in een standaard spelletje Wordfeud. 12 daarvan zijn blanco tegels, terwijl de andere 90 verdeeld zijn in verschillende letters. Hier is een verdeling van hoeveel van elke letter er zijn:
A: 9
B: 2
C: 2
D: 5
E: 12
F: 2
G: 3
H: 2
I: 9
J: 1
K: 1
L: 4
M: 2
N: 6
O: 8
P: 2
Q: 1
R: 6
S: 4
T: 6
U: 4
V: 2
W: 2
X: 1
Y: 2
Z: 1

Daarvan, hoe gaat de puntentelling bij wordfeud?

De puntentelling in Wordfeud is gebaseerd op de puntenwaarde van de letters in de gespeelde woorden. Elke letter heeft een andere puntenwaarde, en de puntenwaarden van de woorden worden opgeteld om de eindscore voor het woord te geven.

Door Armalda Albers

Vergelijkbare artikelen

Wat is een leuk woordspel? :: Welke woorden mogen in Wordfeud?
Handige links