Huis > H > Hoe Verwijder Je Versiegeschiedenis?

Hoe verwijder je versiegeschiedenis?

Hoe verwijder je historische secundaire versies van een document?

  1. Selecteer het bestand waarvan de historische secundaire versies verwijderd mogen worden.
  2. Klik op de drie puntjes .
  3. Selecteer Versiegeschiedenis.
  4. Klik op Secundaire versies verwijderen.
  5. Enkel de primaire (gepubliceerde) versies blijven nu over.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe Office herstellen?

Hoe kan ik een Office 365 gebruiker herstellen?

  1. Stap 1 - Ga naar Office 365 in het configuratiescherm. Log in op het One.com configuratiescherm en klik op Office 365 bovenin het scherm.
  2. Stap 2 - Ga naar Verwijderde gebruikers tonen.
  3. Stap 3 - Klik op Gebruiker herstellen.
  4. Stap 4 - Bevestig het herstel van de gebruiker.
Waarom is Word zo traag? Er zijn veel redenen waarom Microsoft Word zo traag is. Een van de meest voorkomende redenen zijn punten naar uw computer. Het kan zijn dat uw computer vol zit met zoveel bestanden dat deze niet meer goed presteert, of dat er zoveel apps zijn en de oorzaak niet genoeg toepassingsgeheugen kwesties.

Wat is compatibiliteitsmodus in Word?

Compatibiliteitsmodus in Word is een manier om documenten te openen en te bewerken die in een oudere versie van Word zijn gemaakt. Wanneer u een document in de compatibiliteitsmodus opent, ziet u boven aan het document een bericht dat het in de compatibiliteitsmodus staat. U kunt het document nog steeds bewerken, maar u bent beperkt tot de functies die beschikbaar waren in de oudere versie van Word. Je kunt ook vragen waar staan niet opgeslagen bestanden? Als u werkt in een tekstverwerker of een ander type programma dat bestanden automatisch opslaat, hoeft u zich over deze vraag geen zorgen te maken. Als u echter in een programma werkt dat niet automatisch opslaat, of als u er zeker van wilt zijn dat u geen niet-opgeslagen werk verliest, kunt u op een paar verschillende manieren controleren op niet-opgeslagen bestanden.
Eén manier is om in het menu Bestand van het programma te zoeken naar de optie Opslaan of opslaan als. Als deze optie beschikbaar is, staat uw niet-opgeslagen werk waarschijnlijk in een tijdelijk bestand dat wordt verwijderd als u het niet opslaat. Een andere manier om te controleren is om in de voorkeuren of instellingen van het programma te zoeken naar een optie om bestanden automatisch op te slaan. Als deze optie is ingeschakeld, wordt uw niet-opgeslagen werk waarschijnlijk automatisch opgeslagen.
Als u geen optie kunt vinden om uw werk op te slaan of automatisch op te slaan, kunt u proberen het programma te sluiten en opnieuw te openen. In de meeste gevallen gaat niet-opgeslagen werk verloren als u een programma sluit zonder op te slaan, maar soms biedt het programma aan om niet-opgeslagen werk te herstellen als u het opnieuw opent.
Als u nog steeds uw niet-opgeslagen werk niet kunt vinden, is het waarschijnlijk verloren gegaan. Om dit in de toekomst te voorkomen, moet je je werk regelmatig opslaan of automatisch opslaan aanzetten in de voorkeuren van het programma.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Waar kan je tijdelijke bestanden Excel vinden?

Office kent een autosave functie. Met deze functie slaat je Powerpoint, Word of Excel zichzelf om de paar minuten automatisch op. Als deze functie aan staat kan je makkelijk bestanden terug vinden in de volgende map: C:\Users\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles'. Hoe Excel bestand herstellen? Klik op het tabblad Bestand op Openen. Klik Excel 2013 of Excel 2016 op de locatie waar het spreadsheet zich bevindt en klik op Bladeren. Selecteer in het dialoogvenster Openen de beschadigde werkmap die u wilt openen. Klik op de pijl naast de knop Openen en klik vervolgens op Openen en herstellen.

Dus, hoe kan je iets ongedaan maken?

Sneltoets gebruiken

Maak met Ctrl+Z de laatste handeling ongedaan. Elke keer dat u Ctrl+Z gebruikt, wordt de volgende laatste handeling teruggedraaid. Eigenlijk alle e-mailprogramma's en andere applicaties waarin u tekst typt, kennen deze handige terugdraai-optie.
Kun je versie geschiedenis bijhouden van een document bij Google Drive? Ja, u kunt de versiegeschiedenis van een document bijhouden met Google Drive. Om dit te doen, opent u het document in Google Drive, klikt u op de knop "Meer" in de rechterbovenhoek en selecteert u "Versies beheren" in het vervolgkeuzemenu. Dit opent een nieuw venster waarin u alle eerdere versies van het document kunt zien, evenals de optie om een van die versies te herstellen.

Hoe maak je een keuzelijst in Word?

Er is geen ingebouwde keuzelijstfunctie in Microsoft Word, maar er zijn een paar manieren om er een te maken.
Eén optie is om een lijst te maken in Word, en dan de selectievakjesfunctie in de opties 'Inhoudsbeheer' te gebruiken om selectievakjes te maken naast elk item in de lijst. Maak hiervoor eerst uw lijst in Word. Selecteer vervolgens de lijst en klik op de knop 'Content Control' in de groep 'Controls' op het tabblad 'Developer'. In het uitklapmenu selecteert u 'Selectievakje'. Dit zal selectievakjes toevoegen naast elk item in uw lijst.
Een andere optie is een tabel maken in Word, en dan de selectievakjes functie in de 'Content Control' opties gebruiken om selectievakjes te maken in de eerste kolom van de tabel. Maak hiervoor eerst uw tabel aan in Word. Selecteer vervolgens de tabel en klik op de knop 'Content Control' in de groep 'Controls' op het tabblad 'Developer'. Kies in het uitklapmenu 'Selectievakje'. Hierdoor worden selectievakjes toegevoegd aan de eerste kolom van de tabel.

Door Faye

Vergelijkbare artikelen

Is maandag met een hoofdletter? :: Hoe kun je twee PDF-bestanden samenvoegen?
Handige links