Huis > H > Hoe Paginanummering Aanpassen?

Hoe paginanummering aanpassen?

Ga naar Koptekst en voettekst > Paginanummer > Opmaak paginanummers om de opmaak te kiezen of om het beginnummer te wijzigen. Als u de nummeringsstijl wilt wijzigen, selecteert u een andere stijl bij Nummering.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe beeldscherm aanpassen?

Klik op Nu afmelden en weer aanzetten.

Hoe laat je paginanummering doorlopen?

Klik met de rechtermuisknop op een pagina in een sectie en selecteer vervolgens Paginanummers > Opmaak paginanummers. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u wilt doorgaan met de paginanummering uit de vorige sectie, selecteert u Doorgaan vanaf de vorige sectie. Waarom kan ik geen paginanummers invoegen Word 2010? Ga je naar Invoegen, Snelonderdelen, Veld. Voeg zo het paginanummer in.

Je kunt ook vragen heeft een inhoudsopgave een pagina nummer?

In een inhoudsopgave staat meestal het paginanummer waar elke sectie begint naast de sectietitel. Hoe Paginanummers verwijderen? Er zijn een paar manieren om paginanummers uit een document te verwijderen. Eén manier is om te klikken op het tabblad 'Invoegen' in het Microsoft Word-lint, en vervolgens te klikken op het keuzemenu 'Paginanummer' in de sectie 'Koptekst & Voettekst'. Van hieruit kunt u 'Paginanummers verwijderen' selecteren.
Een andere manier om paginanummers te verwijderen is door te klikken op het tabblad 'Beeld' in het Microsoft Word-lint en vervolgens op de optie 'Concept' in de sectie 'Documentweergaven'. Hierdoor worden alle kop- en voetteksten, inclusief paginanummers, uit uw document verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe formaat PowerPoint aanpassen?

Klik op de diagrootte die u wilt gebruiken of gebruik de breedte- en hoogtevakken om de aangepaste grootte te selecteren.

Wat dit betreft, waarom sectie einde?

Sectie-einden gebruiken om documenten van alle grootten op te splitsen en op te maken. U kunt bijvoorbeeld secties opmaken in hoofdstukken en opmaak toevoegen, zoals kolommen, kop- en voetteksten, paginaranden, aan elk hoofdstuk. Heeft een inhoudsopgave geen paginanummer? Je bent er op zich vrij in, aangezien beide situaties voorkomen. In ieder geval moet de inhoudsopgave, of je er nu een paginanummer onder zet of niet, gewoon worden meegeteld in de paginanummering.

Hoe krijg je voettekst en paginanummer?

Paginanummers toevoegen aan een kop- of voettekst

  1. Klik of tik in de kop- of voettekst, waar u de paginanummers wilt plaatsen.
  2. Ga naar Invoegen > Paginanummer.
  3. Kies een stijl.
Hoe doe je paginanummering in Google Docs? Er zijn een paar verschillende manieren om paginanummers toe te voegen in Google Docs.
Als u paginanummers aan de boven- of onderkant van elke pagina wilt toevoegen, kunt u een koptekst of voettekst toevoegen. Klik hiervoor op Invoegen > Koptekst of Voettekst. Dit opent een menu waarin u tekst, afbeeldingen of andere elementen aan uw kop- of voettekst kunt toevoegen. U kunt ook kiezen voor verschillende kop- en voetteksten voor even en oneven pagina's.
Als u paginanummers wilt toevoegen aan de marges van uw document, kunt u de functie Paginanummers gebruiken. Klik hiervoor op Invoegen > Paginanummers. Dit opent een menu waarin u kunt kiezen waar u uw paginanummers wilt plaatsen en of u het paginanummer op de eerste pagina wilt opnemen.
U kunt ook paginanummers toevoegen door een veldcode in te voegen. Klik daarvoor op Invoegen > Speciale tekens > Meer symbolen. Dit opent een menu met alle beschikbare veldcodes. Blader omlaag naar de veldcode voor het paginanummer en dubbelklik erop. Hierdoor wordt de paginanummercode ingevoegd op de plaats van uw cursor.

Je kunt ook vragen wat staat er op de titelpagina?

Wanneer u de titelpagina van een document bekijkt, kunt u verschillende gegevens vinden, zoals de naam van de auteur, de titel van het werk en de publicatiedatum. Daarnaast kan de titelpagina ook de naam en het adres van de uitgever bevatten, evenals informatie over het auteursrecht.

Door Wallach

Vergelijkbare artikelen

Is Outlook 365 gratis? :: Hoe maak ik een pagina-einde?
Handige links